3 destinatii de vara in Romania

O tara cu un potential turistic imens, dar neexploatata indeajuns, Romania este o destinatie turistica cu mii de comori de descoperit. Aflata intre Balcani si Europa de Est, Romania a cunoscut multiple influente de-a lungul istoriei sale tumultoase dar a stiut cum sa isi pastreze in acelasi timp o identitate puternica.

3 destinatii de vara in Romania

Transilvania, una din cele mai frumoase regiuni de descoperit in 2017. Aici se afla cele mai frumoase peisaje si atractii culturale din Romania. Transilvania este un pamant de legenda, care a inspirat celebrul roman al lui Bram Stoker, Dracula. Un loc istoric cu cele mai frumase orase si satucuri autentice, cu un farmec inegalabil. Un cadru idilic cu cele mai frumoase traditii de descoperit si redescoperit. Cu alte cuvinte, Transilvania este un loc plin de comori, de minunatii si de frumuseti. Numele sau este cel care evoca varfurile impadurite ale muntilor maiestuosi, vaile calme, castelele misterioase si istoria maiestuoasa. Aici trebuie neaparat sa descoperi Sighisoara, perla Transilvaniei. Un oras impozant, care domina regiunea si care merita cu prisosinta sa fie descoperit.

Delta Dunarii, un veritabil Eden pentru cei care vor sa descopere o natura autentica si slabatica. Delta Dunarii este cel mai frumos loc din Europa, din lume chiar. Are o minunata varietate de peisaje, de fauna si flora, un veritabil sanctuar, unde natura a creat canale, lacuri, insule plutitoare, paduri micute si o veritabila jungla cu liane. Un univers paradisiac fermecator si salbatic care ofera turistilor o experienta unica, inedita si minunata.

Maramures, plai cu flori… un loc minunat intre traditii si natura, unde te vei bucura descoperind traditii ancestrale unice. Locuitorii sunt cei mai amabili iar peisajele sunt sublime. Bisericile din lemn si celebrul cimitir de aici asteapta sa fie descoperite. Vei gasi aici o veritabila civilizatie a lemnului. Un pamant unic in lume care merita sa fie descoperit cu prisosinta.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.