3 motive sa te duci la cursuri de dans

De cand eram mic imi placea sa dansez, dar nu orice fel de dans. Eram pasionat de break-dance, in special pentru ca trupa mea favorita era trupa Simplu, iar pe langa melodiile lor super erau cunoscuti si pentru ca erau cea mai buna trupa de dans din Romania din acea vreme si predominant dansau break-dance. Copil fiind am incercat si eu sa imit schemele pe care le faceau in videoclipuri si bineinteles ca nu mi-au iesit prea bine. Pe unele me-am mai prins asa, din zbor, dar marea majoritatea cereau foarte multa munca si experienta.

3 motive sa te duci la cursuri de dans

Din pacate am crescut si pasiunea pentru dans a inceput incet, incet sa dispara. Trupa Simplu nu a mai continuat, eu am descoperit calculatorul, jocurile si in special mediul online asa ca dansul nu a mai insemnat pentru mine ceva pentru care sa dau din coate. Imi pare rau ca nu am invatat sa dansez break-dance sau orice alt tip de dans, imi pare rau ca nu am fost nici macar cateva ore la niste cursuri profesioniste pentru ca mi-ar fi prins bine. Scriu acest articol pentru a va spune 3 motive pentru care e bine sa mergi la cursurile de dans si in special 3 motive pentru care eu regret ca nu m-am dus atunci cand eram mai mic.

1. Balul bobocilor

Cred ca toate lumea a fost la balul bobocilor si probabil cativa dintre voi ati si participat. Ce mi-ar fi placut si mie sa particip, dar din pacate nu stiam sa dansez nici macar un stil de dans, iar la bal marea majoritate a probelor sunt pe baza de dans. Mi-ar fi prins bine aceasta participare pentru ca mi-as fi facut multi prieteni si cine stie, poate chiar as fi castigat ceva. Cu siguranta daca as fi mers la cursurile de dans cand mi-au spus parintii as fi participat la bal. Sa nu faci aceeasi greseala ca mine!

dans

2. Balul de absolvire

Ok, nu ai participat la balul bobocilor, dar toata lumea merge la balul de absolvire. Este ultima petrecere din liceu in care esti alaturi de toti colegii si prietenii tai din scoala dar si de profesori. Toata lumea danseaza cu toata lumea, voie buna, muzica din toate genurile ceea ce inseamna diverse stiluri de dans. Cu siguranta cateva cursuri ti-ar prinde bine pentru a lasa o impresie buna la final de liceu.

3. Alte evenimente formale – nunta, botez

Nici nu stii cat de multe astfel de eveniment vor avea loc si la care trebuie sa te duci, in special odata cu inaintarea in varsta. Nu ar fi mai bine sa iei cateva cursuri de dans acum, cat esti tanar si inveti mai repede decat sa ajungi la varsta de 30-40 de ani si sa nu stii sa dansezi deloc, sa fii acel domn care sta pe scaun la toate petrecerile? Daca nu vrei sa fi acea persoana, iti recomand sa te duci la cursurile da dans. Pentru mai multe detalii poti incerca www.latino-time.ro.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.