3 Sud Est – cea mai populara formatie de baieti s-a reunit

Cu siguranta va aduceti aminte de cei de la 3 Sud Est. Erau cea mai populara trupa de baieti acum ceva ani. Toti fredonam melodii precum “Vorbe care dor” sau “Iubire“. De astazi vom putea fredona o piesa a celor 3 baieti, si anume “Emotii“. O piesa foarte frumoasa, pe stil nou, fresh, alerta si care cu siguranta va prinde. Noul lor hit care chiar merita promovat si ascultat. Eu l-am adaugat deja in playlist si e pe repeat.

Noua piesa a celor de la 3 Sud Est este tot una de dragoste. Laurentiu, Mihai si Viorel au lansat astazi dimineata aceasta piesa frumoasa si diseara, la ora 17:30 o sa ii putem vedea in direct la “Maruta” vorbind despre piesa, despre reunirea lor si despre planurile de viitor. Cu siguranta e multa lume care asteapta sa ii revada in concerte, cel putin eu sunt nerabdator sa ii vad live.

3 Sud Est – Emotii

Dupa 6 ani in care lumea muzicii a fost mult mai saraca fara ei, cei de la 3 Sud Est au ales sa continue minunata poveste si sa scrie un alt capitol alaturi de celelalte 11(ani in care au cantat impreuna). Daca va era dor de ei, puteti sa ii vedeti in aceasta seara. Catalin Maruta va vorbi cu baietii de la 3 Sud Est despre acele lucruri care au adus trupa pe culmile succesului, despre momentele de inceput ale baietilor si in premiera, motivele si factorii care i-au facut sa se reuneasca. Chiar sunt curios ce a putut conta asa mult incat cei 3 sa redevina o echipa.

Sper ca piesa sa vina si cu un videoclip pe masura, pentru ca piesa este chiar buna si cu siguranta vor rupe radiourile. Formatia care a spart toate clasamentele si toate topuri cu multi ani in urma s-a reunit si noi avem numai motive de bucurie si fericire. Asculta si tu piesa Emotii si spune ce parere ai.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.