50 Shades of Grey in cinci intrebari

Asteptat de luni de zile, adaptarea in cinema a romanului 50 Shades of Grey a avut in sfarsit premiera si in Romania. Se ridica acest film la inaltimea asteptarilor noastre? Vom vedea in cele ce urmeaza.

Filmul respecta cartea?
Da. Filmul lui Sam Taylor-Johnson este fidel romanului scris de E. L. James. Chiar daca unele scene au fost taiate deoarece erau prea lungi sau nu prezentau niciun interes, putem regasi o multime de elemente si situatii din roman.

Personajele sunt credibile?
Raspunsul este tot da. Chiar daca la inceput am avut unele dubii cu privire la casting, trebuie sa va marturisesc ca am fost suprins in mod placut. Dakota Johnson este extrem de convingatoare in rolul tinerei fete inocente. A reusit sa intre perfect in pielea Anei. Cat despre Jamie Dornan, personajul lui Christian Grey, acesta a reusit sa surprinda toate fatetele personajului sau: impasibil, rece, crud dar tandru, cateodata uman.

50 Shades of Grey in cinci intrebari

50 shades of grey

Dar sexul?
Chiar daca accentul este pus pe relatia afectiva dintre Ana si Christian, te pot asigura ca exista destule scene de sex. Bine, partile intime ale personajelor nu sunt la vedere insa sunt cateva scene fierbinti. Scene de dragoste (20 de minute de sex din cele doua ore cat tine filmul) pe care nu le vezi in mod obisnuit in comediile romantice.

Va avea o continuare ?
Fara sa iti dezvalui finalul filmului, pot afirma ca o continuare este mai mult decat posibila. As putea paria chiar ca vor fi doua continuari nu una singura deoarece Sam Taylor va respecta cu sigiranta fapul ca romanul are trei parti.

Mergem sau nu sa il vedem?
Categoric da. Daca te numeri printre persoanele care au asteptat premiera acestui film cu nerabdare, cu siguranta nu vei fi dezamagit. Criticile sunt atat pozitive cat si negative, depinde de gusturile fiecaruia…

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.