Alternative pentru Grand Theft Auto

Grand Theft Auto V a fost jocul care a facut mari valuri anul acesta pe piata jocurilor de calculatoare. Dupa ce a fost lansat de ceva timp pe console pentru Xbox One si Play Station 4, cei de la RockStar au lansat in sfarsit si versiunea pentru PC, dupa extrem de multe amanari. Sincer sa fiu, din pozele si videoclipurile vazute dar si din parerile oamenilor din online, jocul chiar merita cumparat. Eu inca nu l-am testat pentru ca puterea calculatorului nu mi-a permis rularea lui la o calitate decenta.

Alternative pentru Grand Theft Auto

Totusi, asta inseamna ca in acest timp nu m-am mai jucat nimic. Dupa cm probabil stiti, sunt un mare fan al jocurilor de tip sport gen FIFA sau NBA, dar o alta mare pasiune a mea sunt jocuri similare cu masini GTA. Stiu ca grafica sau optiunile nu se compara cu Grand Theft Auto, dar pentru un calculator batran cum e al meu si faptul ca nu vreau sa ma complic foarte mult, aceste jocuri web sunt perfecte pentru mine. Nu trebuie sa downloadez nimic, totul se face pe internet si faptul ca am o gramada de jocuri de unde sa aleg m-au facut sa intru aproape zilnic pe site-uri cu jocuri online.

jocuri cu masini

Totusi, preferatul meu este xjocuri, un site unde nu gasesti doar jocuri cu masini, dar si multe altele. Cu siguranta o sa gasesti pe acest website cel putin cateva jocuri pe care sa le jocuri cu placere si sa iti aduci aminte de vremurile bune de acum cativa ani cand aceste jocuri erau la mare cautare si aproape toata lumea se juca zilnic asa ceva. Chiar daca tehnologia a avansat foarte mult eu prefer si astfel de joculete mici din cand in cand. Simplitatea este si ea foarte importanta si pe mine unul asta m-a castigat.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.