Alternative pentru librarii

Tin minte cand eram prin liceu si trebuia sa ne cumparam o anumita culegere la matematica sau o carte de citit la limba romana si practic trebuia sa mergem din librarie in librarie pentru ca erau alti colegi de la alte licee mai rapizi ca noi si cumparau tot ce era pe stoc. Era destul de enervant. Inafara de faptul ca pierzi o gramada de timp plimbandu-te de colo pana colo, erau sanse destul de mari sa stai o jumatate de zi pe drumuri si sa nu gasesti ceea ce vrei sa cumperi. Dupa aceea trebuia sa faci o comanda, sa astepti cateva zile pana sa vina cartea respectiva si abiadupa aceea puteai si tu sa te apuci, practic, de treaba.

Alternative pentru librarii

Sunt foarte fericit acum ca exista o gramada de alternative prin librariile online. Exista foarte multe de astfel de magazine online, cu oferte care mai de care mai atragatoare. Exista foarte multe avantaje pentru care nici nu mai caut carti prin librariile din oras ci prefer sa le comand direct de pe internet. In primul rand pot sa aflu imediat daca o carte pe care vreau sa o cumpar este pe stoc sau nu. Astfel nu ma duc pana la librarie cu posiblitatea de a pleca spre casa cu mana goala. De asemenea, la o librarie online pot sa caut mult mai repede o carte prin “rafturile” virtuale, decat prin rafturile librariilor din oras.

carti

Un alt lucru foarte fain la librariile online este varietatea mare de carti pe care le poti cumpara. Ai de ales dintre carti pentru diferite profesii cum ar fi carti de marketing, business, calculatoare si multe altele, ai o gramada de optiuni din belestristica dar poti cumpara si carti crestine online sau manuale pentru elevi. Mai mult decat atat, online ai sanse foarte mari sa beneficiezi de diverse promotii pentru cartile pe care vrei sa le cumperi, astfel economisind si niste banuti.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.