American Sniper – un film ce merita vazut

american sniper

Acum aproximativ o saptamana am urmarit filmul American Sniper, un film foarte reusit care a ajuns imediat popular. Filmul aparut pe 23 ianuarie anul aceasta, a reusit sa ajunga rapid in top, prezetand o povestea interesanta si inspirata din fapte reale.

Am observat ca filmele care sunt ispirate din fapte reale au un mare succes, fiindva lumea doreste sa vada povesti impresionante, dar sa aiba si putin adevar in ele.

Filmul prezinta povestea lui Chris Kyle, unul dintre cei mai buni lunetisti din SUA. Acesta reuseste sa omoare peste 250 de inamici in timpul misiunilor sale, dar dintre acestia doar 160 au fost confirmati oficial. Lunestitul reusea sa isi apere colegii, avand in vedere pregatirea lui si dorinta de a face ceva pentru tara sa.

Chris Kyle este considerat cel mai eficient lunesti din istoria miliatara a SUA, datorita rezultatelor sale exceptionale. Acesta ajunge sa isi doreasca cat mai repede sa revina pe front, fiindca experientele sale l-au schimbat si a ajuns sa isi doreasca sa fie doar cu luneta in mana. Sfarsitul este putin ciudat, dar avand in vedere ca este o poveste reala, nu putea fi relatata altfel.

Filmul este interesant, va recomand tuturor sa il urmariti, mai ales ca povestea este reala. Cu siguranta vei ramane impresionat de Chris Kyle care dintr-un simplu om a ajuns sa fie unul dintre cel mai buni si eficienti lunesti care si-au servit tara. Acesta nu reuseste sa lase razboiul in urma, nu reuseste sa uite cea ce s-a intamplat in cele 4 misiuni si este urmarit tot timpul de experientele pe care le-a trait.

Pe IMDB filmul are nota 7.4, dar cu sigurant ar fi meritat o nota putin mai mare. In concluzie, este un film ce il recomand tuturor.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.