Totul despre noul sezon din Anatomia lui Grey

Sezonul 11 al faimosului serial nu s-a incheiat inca, dar noi asteptam deja noul sezon, cu numarul 12. Mai ales dupa ce s-au anuntat personaje noi. Cu siguranta ca fanii nu si-au revenit inca dupa socantul episod 21 marcat de moartea unuia dintre personaje, cel incarnat timp de 11 ani de catre Patrick Dempsey. Se pare insa ca serialul medical indoliat va primi doua noi personaje marcante in noul sezon. Un nou protagonist, al carui nume nu se stie inca va fi jucat de catre actorul american Joe Adler pe care l-ati putut admira si in serialul « The Mentalist ».

Totul despre noul sezon din Anatomia lui Grey

Un alt mascul feroce isi va face insa aparitia pe holurile Spitalului Grey Sloan Memorial. Se pare ca frumuselul actor Giacomo Gianotti a primit si el un rol in acest serial. Un actor care a putut fi admirat si in serialul « Reign ». Acesta va juca rolul unui intern de 25 de ani care va pune pe jar cu siguranta cativa medici din spital. Se spune deja ca acest actor are ceva din celebrul McSteamy din serial, adica Mark Sloan.

greys anatomy

Vestea cea buna pentru nou sezon este ca serialul nu va fi compromis in ciuda pierderii unui personaj atat de marcant ca si cel jucat de Patrick Dempsey. De altfel, partenera sa de pe micul ecran, Ellen Pompeo a postat pe contul sau de Twitter un mesaj pentru fani in care ii incuraja sa o insoteasca in aceasta noua aventura care se anunta pentru personajul sau, Meredith Grey.

Ramane de vazut insa daca serialul poate sa continue cu adevarat fara Derek Shepherd a carui absenta este deja plansa de intreaga planeta. Unii fani au declarat deja ca nu isi pot imagina serialul in absenta lui. Vei mai viziona celebrul serial in ciuda absentei lui Derek sau va opriti la acest sezon?

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.