AnveloStar si anvelope de vara de la ei

Numerosi sunt conducatorii auto care folosesc anvelopele de iarna si pe timp de vara, factorul financiar fiind determinant. Multi considera ca avand doar un set de anvelope economisesc bani insa aceasta conceptie este total gresita. De ce? Deoarece compozitia din care este facuta o anvelopa de iarna o face sa se dilate in zilele caniculare in special ceea ce are drept rezultat scurtarea duratei de viata a unui set de cauciucuri.

AnveloStar si anvelope de vara de la ei

Exigente ridicate – Un conducator auto are multe asteptari in privinta anvelopelor, fie ele de vara sau de iarna: randament kilometric ridicat, zgomot redus, amortizare confortabila, fapt ce permite economisirea carburantului si protejarea mediului inconjurator. Insa, pe primul loc este securitatea: stabilitatea in timpul condusului, aderenta optima si precizia directiei. Anvelopele trebuie sa fie sigure atat pe o sosea uscata cat si pe o sosea umeda. Insa situatia devine critica pe zapada si pe gheata. De aceea, inginerii si chimistii au lucrat timp indelungat la dezvoltarea anvelopelor de iarna si de vara.

Dupa cum spuneam, compozitia din care sunt facute anvelopele de iara difera de cea din care sunt realizate cauciucurile de vara. O anvelopa de iarna este in asa fel construita incat sa aiba cele mai bune rezultate pe o suprafata alunecoasa, la temperaturi scazute. Cu alte cuvinte, anvelopele de iarna au performante mai slabe pe uscat spre deosebire de anvelopele de vara.

Anvelope Vara Falken

Anvelopele de vara Bridgestone iti permit sa profiti din plin de capacitatile masinii tale. Sunt concepute pentru a oferi o aderenta optima si ofera performanta atat pe sosea uscata cat si pe sosea umeda.  Anvelopa de vara Bridgestone Turanza ER 300 ofera aderenta atat de asfaltul umed cat si pe cel uscat, vine sa schimbe complet regulile jocului in materie de performanta.

Gama de anvelope Michelin ofera control pentru o deplasare in siguranta, pune accent pe functionalitate, se comporta deosebit de bine in conditii urbane.

O anvelopa de vara trebuie sa raspunda la urmatoarele cerinte:

  • Aderenta, longevitate, motricitate, franare, zgomot, consum de carburant
  • In conditii climatice moderate sau calde bara simbolica de 7 grade este adesea folosita pentru a face diferenta intre anvelopele de iarna si cele de vara
  • Distanta de franare redusa
  • Stabilitate la colturi
  • Confort in timpul condusului

Pe piata de anvelope din Romania exista o multitudine de modele de anvelope, in oferta anvelostar.ro gasesti unii din cei mai importati producatori precum Bridgestone, Michelin sau Dunlop.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.