Aplicatii folositoare si jocuri pentru iOS #5

Dupa o pauza mai lunga am revenit cu seria “Aplicatii folositoare si jocuri pentru iOS” care a ajuns la postul cu numarul 5. Daca va plimbati prin celelalte 4 posturi puteti gasi aplicatii folositoare si interesante dar si jocuri amuzante sau care sa va puna mintea la contributie. Am scris in general despre aplicatii sau jocuri pe care le-am testat si stiu sigur ca functioneaza si sunt destul de bune. Am gasit aplicati de stiri, care monitorizeaza cat alergati sau diverse aplicatii care va arata ce exercitii sa faceti in functie de grupa de muschi dorita.

De asemenea, am scris si despre jocuri ca 2048, Smash Hit sau multe altele. In continuare o sa va prezint alte lucruri interesante. Devine din ce in ce mai greu sa va arat aplicatii interesante, avand in vedere ca eu sunt o persoana care nu se joaca foarte mult pe telefon(2-3 jocuri imi ajung). Dar, sa vedem ce am pregatit pentru voi astazi:

Aplicatii folositoare si jocuri pentru iOS #5

1. Shazam

Cred ca deja este foarte cunoscuta aceasta aplicatie, dar eu am tinut s-o prezint. Shazam recunoaste piesele pe care le ascultati dar nu stiti cum se numesc. Sa zicem ca sunteti in club sau la o cafea intr-un pub si deodata se aude o piesa care va place foarte mult sau o piesa al carei nume nu vi-l mai aduceti aminte. Aici intervine Shazam. In doar cateva secunde va recunoaste piesa si va spune cine o canta si cum se numeste. O aplicatie foarte interesanta pe care o consider un “must” pentru toate smartphoneurile.

2. Foursquare

Foursquare este o retea de socializare foarte interesanta. Un fel de Facebook, dar treaba principala este check-in-ul. Poate aveti prieteni care nu suporta sa dati check-in pe unde va duceti. In Foursquare sunteti premiat pentru acest lucru, primind puncte si ulterior insigne. De asemenea, puteti acorda o nota si lasa un comentariu pentru fiecare loc pe care il vizitati. O aplicatie interesanta, mai ales daca va plimbati prin orase sau tari straine.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.