Aplicatii folositoare si jocuri pentru iOS #10

Mi-a fost dor de aceasta serie in care sa va prezint diverse aplicatii si jocuri pentru iOS pe care le folosesc. Sincer, nu am mai postat de mult, dar in acest timp am mai testat cateva jocuri despre care o sa va vorbesc acum. Nu am mai gasit prea multe aplicatii folositoare pentru ca momentan ma descurc cu ce am si nu am nevoie sa caut altele, dar daca voi aveti nevoie de o aplicatie anume, doar spuneti-mi ce aveti nevoie sa faca si eu voi incerca sa gasesc ceva asemanator in Appstore sa va ajute.

Aplicatii folositoare si jocuri pentru iOS #10

Pentru articolul cu numarul 10 din aceasta serie am pregatit cateva joculete indie pentru posesorii de telefoane sau tablete Apple. Unii din voi probabil le cunoasteti deja pentru ca sunt destul de populare si se regasesc in topurile celor de la Appstore in sectiunea All Games, loc de unde le-am gasit si eu. Dar hai sa vedem care sunt jocurile.

1. aa

Nu, nu am gresit numele, chiar se cheama aa. Nu stiu de la ce vine acest nume, dar jocul este chiar foarte interesant si m-a prins. Practic, aveti un cerc care este deja “intepat” cu 4-5-6 alte linii. Voi mai aveti inca 15-20 de linii pe care trebuie sa le adaugati in acel cerc astfel incat sa nu se atinga. Partea complicata este ca acel cerc se misca destul de repede si se misca in ambele directii. Eu am ajuns pana acum la nivelul 14. Astept sa vad la ce nivel ajungeti si voi.

2. Skyward

Aici nu e cu nivele, ci este pana unde poti ajunge. Se da un drum destul de diferit de fiecare data. Voi sunteti tot un fel de cerc, care se misca in ambele directii. Trebuie, cu grija, sa mergeti pe acel drum pana cand ajungeti cel mai departe. Poate explicatia mea nu este cea mai buna, dar jocul e destul de interesant. Ar trebui sa ii acordati o sansa.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.