Apple iPhone 6 si 6+

Acum 2-3 saptamani Apple a sustinut o conferinta in care si-au lansat cele mai nou produse, 2 telefoane si un ceas cu care vor sa atace piata internationala. Aceste produse sunt Apple Watch, Apple iPhone 6 si Apple iPhone 6+, produse cu care Apple vrea sa revolutioneze piata gadgeturi din toata lumea. Recent aceste telefoane au inceput sa vina si in Romania prin diverse retaileri cum ar fi quickmobile sau emag, urmand ca ceasul sa apara mai tarziu in acest an. Principalul lucru nou la aceste telefoane este ecranul care este mult mai mare.

Apple iPhone 6 are un ecran de 4.7 inch in timp ce iPhone 6+ vine cu un ecran de 5.5 inch. Apple a facut aceasta miscare pentru a intra si pe piata smartphoneurile cu ecrane foarte mari cum ar fi Samsung Galaxy S5 sau Galaxy Note 3 avand in vedere ca in ultimii ani au pierdut foarte mult teren din cauza ecranului mic. Acum sunt gata cu lupta cu alti producatori precum HTC, LG, Samsung renumiti pentru telefoanele cu un ecran destul de mare.

Apple iPhone 6 si 6+

Sincer sa va spun, mie unul nu imi place deloc noul telefon de la Apple. Schimbarile de look pe care le-a suferit m-au facut sa imi schimb parerea. Telefonul este din nou curbat, asa cum era si iPhone 3G/3GS, daca va mai aduceti aminte. Eu unul eram un fan declarat al modelelor patrate, cum sunt iPhone 4/4S sau 5/5C/5S. De asemenea, butonul de power a fost mutat de sus pe partea lateral dreapta asa cum este si la Samsung, fiind un alt lucru care ma deranjeaza. De asemenea, spatele telefonului este destul de urat cu acele dungi albe.

Apple iPhone 6

Daca vorbim de specificatii tehnice, Apple nu este chiar un telefon care sa exceleze. Sunt alte telefoane mult mai bune precum HTC One M8, LG G3, Galaxy Note 3 si altele. Camera foto este destul de interesanta. Pretul este unul colosal, ajungand aproape 4000 de lei la noi in tara pentru un model de 16GB. Eu unul, daca as avea acestia bani, nu mi-as cumpara acest telefon ci probabil m-as orienta catre HTC One M8 sau LG G3.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.