Ce așteptări au Fecioarele de la horoscop?

Nativii zodiei Fecioară, adică persoanele născute în intervalul 23 august – 21 septembrie, sunt persoane raționale, modeste și corecte. Cel mai mare defect al lor, însă, este spiritul extrem de critic pe care îl au.

Iar dacă una dintre principalele lor calități constă în dorința nemărginită de a ajuta și de a obține rezultatele propuse în orice situație, severitatea de care dau dovadă atunci când ceva nu se întâmplă așa cum și-au propus poate întrece orice măsură. Iar Fecioarele sunt perfect conștiente de acest lucru, fapt pentru care, de cele mai multe ori, duc o luptă continuă cu propriile gânduri, încercând să prevadă din timp situațiile în care consideră ele că ar reacționa exagerat.

De aceea, nativii din zodia Fecioară sunt absolut dependenți de horoscop! Ce vor să afle de la astre?

În primul rând, Fecioarele vor să se ferească de neprevăzut! Sunt persoane perfecționiste, însă cu personalități fragile, astfel că au, în mod constant, nevoie de certitudini. Prudența este unul dintre cuvintele lor cheie, și preferă echilibrul și traiul în tihnă tocmai pentru că nu sunt sigure pe ele atunci când vine vorba despre situații pe care, la prima vedere, nu le pot stăpâni. De aceea, nativii din Fecioară sunt mereu cu ochii pe horoscopul zilei și pe horoscopul săptămânal, încercând să se pregătească din timp pentru orice le rezervă viitorul.

Copilul și adultul Fecioară

Încă din copilărie, Fecioara se află sub ghearele nesiguranței, indiferent dacă este vorba despre băieței sau fetițe. Fire timidă, aceasta își caută mereu refugiul în compania adulților sau în propriul univers în care nu lasă pe nimeni să intre. De asemenea, încă de mic, copilul Fecioară are un spirit critic, lucru care nu-l prea ajută să-și facă prieteni cu ușurință.
Nici când e mare, Fecioara nu se schimbă prea mult. Nativii adulți ai acestei zodii sunt la fel de conservatori când vine vorba despre grupuri, preferințe și deschidere față de persoane pe care nu le cunosc prea bine, și rămân aceiași critici înverșunați cu frică de orice e nou.

Bărbatul Fecioară

Bărbatul născut în zodia Fecioară este ceva mai prudent decât femeia guvernată de același semn zodiacal, ca atare este și mai temător. Iar această teamă se manifestă în special când vine vorba despre relații de dragoste. Și în ciuda acestui lucru, când în sfârșit își găsește o parteneră care-i inspiră siguranță, echilibru și stabilitate, bărbatul Fecioară tinde să o neglijeze, fiind preocupat, mai degrabă, de traseul său profesional în viață, în detrimentul familiei și a căsniciei.

Femeia Fecioară

Femeia născută sub semnul Fecioarei este, mai mult decât orice, auto-rezervată. De asemenea, este timidă și analizează tot ce i se întâmplă până la cel mai mic detaliu, pentru a nu scăpa situațiile de sub control, deși nu-și manifestă mai deloc autoritatea. De fapt, Fecioara caută, mai degrabă, să nu se trezească în vreo situație alarmantă, în care să fie nevoită să acționeze sub presiune și contra-timp. Și în acest caz, tot nesiguranța își spune cuvântul! De aceea, deși iubește romantismul, nu încerca să învălui relația voastră în mister, pentru că femeia Fecioară, deși este fidelă și familistă convinsă, nu suportă incertitudinile și este mereu gata să facă orice pentru a le înlătura din viața ei!

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.