Avantajele unui acoperis din tabla pentru casa

In timp ce unii proprietari prefera sa dea locuintei un aer modern, optand pentru un acoperis cu terasa, exista si persoane care doresc sa conserve aerul traditional al unei case in curs de renovare, de exemplu, in acest caz orientandu-se catre acoperis metalic traditional. Pentru acestia din urma, cea mai buna varianta o reprezinta tabla trapezoidala. Compania noatra produce si distribuie tabla cutata realizata din otel zincat, prevopsit sau nu, fabricat din magnelis (otel si magneziu) si din otel aluzincat, pe diferite dimensiuni.

Avantajele unui acoperis din tabla pentru casa

Panourile din tabla trapezoidala prezinta o latime de aproape 1 metru, ele fiind perfect dimensionate nu doar pentru aplicatiile rezidentiale, ci si pentru cladiri de interes comercial. Tabla cutata este produsa din otel zincat sau din anumiti compusi de otel care detin proprietatea de a nu rugini. De asemenea, un avantaj il constituie si posibilitatea de  a fi prevopsita, in functie de preferintele proprietarului. Componentele de fixare sunt sigilate, facilitand o impermeabilitate de lunga durata, in vreme ce niste clipsuri ascunse favorizeaza extinderea si contractia naturala a metalului fara a exista riscul crearii de bucle in panouri.

acoperis tabla casa

In momentul in care se gandesc la un acoperis de metal, multi isi imagineaza acoperisuri pentru hambare si cladiri de uz comercial. Toate aceste tipuri de acoperisuri metalice prezinta in general panouri amplasate vertical inspre partea superioara a unui acoperis. Noile panouri de metal denumite “Profile W18″,  “acoperis comercial” sau “panou pentru acoperis agricol” au drept caracteristica vizuala o cusatura speciala de centralizare ridicata ce serveste la combinarea panourile intre ele, garantand protectie si durabilitate.

Pentru acei proprietari de locuinte rezidentiale tip casa ori vila care viseaza la un acoperis metalic cu aspect traditional, tabla cutata profil W8 poate fi cea mai inspirata alternativa. Clipsurile si suruburile care nu se oxideaza permit cu usurinta o fixare sigura, impiedicand orice problema cauzata de expansiunea si contractia tablei. Decoratiunile utilizate pentru finalizarea acoperisului din metal sunt proiectate de asemenea cu multa atentie pentru a oferi o estetica speciala si a contribui la o viata lunga.

Pentru a concluziona, se pot acoperi cu tabla cutata atat constructiile destinate activitatilor industriale, cat si cele civile. La primele, tabla poate imbraca atat exteriorul, cat si interiorul, servind totodata la invelirea acoperisului, peretilor sau diverselor locatii cu rol estetic. Oricine este interesat poate opta pentru tabla cutata mata sau lucioasa, pe dimensiunea dorita si culoarea preferata din paletarul nostru, beneficiind in plus de livrare la domiciliu.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.