Avantajele becurilor cu led

In casa fiecaruia, la un moment dat sa ars un bec. Daca acest lucru sa intamplat in ultima perioada, am fost intrebati de la magazin, atunci cand ne-am dus pentru a achizitiona un nou bec, ce tip de bec vrem sa achizitionam, nu-i asa? Aceasta intrebare vine ca urmare a faptului ca pe piata de profil au inceput sa se comercializeze din ce in ce mai multe tipuri de becuri. Pentru ca este foarte posibil ca despre unele tipuri de becuri sa nu fi auzit, motiv pentru care vei fi reticent sa il achizitionezi, in cadrul acestui articol voi scrie despre avantajele becului cu led.

Avantajele becurilor cu led

Becurile led reprezinta cel mai nou trend in materie de corpuri de iluminat. Acestea se pare ca au castigat lupta cu becurile incandescente, cu cele cu halogen sau cu cele fluorescente. De ce au reusit becurile cu led sa invinga toate aceste tipuri de becuri? Raspunsul este unul simplu, si anume, datorita avantajelor pe care acest tip de becuri led le ofera utilizatorilor. Dintre aceste avantaje, cele mai importante sunt urmatoarele:

 • La fel ca in cazul oricarui alt obiect pe care il achizitionam, si atunci cand vine vorba despre achizitionarea unor corpuri de iluminat, cautam ceva care sa aiba o durata de viata ridicata. Ei bine, becurile cu led au o durata de viata foarte ridicata, de fapt cea mai ridcata durata de viata dintre toate tipurile de becuri.
 • becuri led

 • Traim intr-o lume in care radiatiile devin pe zi ce trece din ce in ce mai mari. Acest lucru ne face sa fim mai atenti atunci cand achizitionam anumite lucruri, care polueaza intr-o oarecare masura. Si din punct de vedere al poluarii, becurile led detroneaza celelalte tipuri de becuri. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei prin care acestea sunt construite. Datorita acestei tehnologii, aceste tipuri de becuri, nu emit radiatii ultraviolete sau raze infrarosii, in timpul functionarii, motiv pentru care sunt solutia perfecta si din punct de vedere ecologic.
 • Si din punct de vedere financiar, becurile led sunt cea mai buna alegere. De ce? Pentru ca acestea, conform specialistilor din domeniu, consuma de doua ori mai putin decat becurile fluorescente si de zece ori mai putin decat clasicele becuri.
 • Acestea sunt doar cateva din avantajele pe care le ofera utilizarea becurilor led. In cazul in care esti multumit de aceste avantaje, si doresti sa afli si care sunt celelalte avantaje oferite de catre utilizarea acestor corpuri de iluminat, iti recomand achizitionarea acestora din magazinul de leduri. Ce poate fi mai frumos decat sa experimentezi aceste avantaje precum si multe altele?

  Dati cu parerea

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.