Avantajele unui domeniu propriu

Astazi vreau sa fac un articol in care sa va ajut pe voi, bloggeri care inca scrieti de pe un subdomeniu WordPress sau Blogspot. Poate multi dintre voi nu stiti, dar si eu am inceput la fel. Nu aveam bani prea multi pentru un domeniu, hosting si sincer nici nu stiam cu ce se mananca. Imi era frica sa ma aventurez in aceasta lume, cel putin la inceput. Dupa aceea am inceput sa citesc diverse bloguri foarte bune si in acelasi timp sa am cateva vizite pe blogurile mele gratuite. Asta m-a incurajat sa fac acest pas, catre un domeniu propriu si un hosting propriu. Dupa aceea am vazut cat de multe avantaje ai comparativ cu un blog complet gratuit gazduit de Blogspot sau WordPress.

Avantajele unui domeniu propriu

Printre cele mai mari avantaje pe care vi le ofera un domeniu propriu este, sincer, libertatea. Ai fost sa iti instalezi orice tema si plugin, pe cand in domeniile gratuite esti limitat la galeria lor. In acelasi timp, altfel te simti cand ai domeniul tau. Nu trebuie sa mai raspunzi nimanui, esti propriul tau sef practic. Un alt avantaj este faptul ca URL-ul tau este mult mai scurt iar lumea o sa il retina mai usor. Un exemplu ar fi “nume.ro” comparativ cu “nume.blogspot.com” sau “nume.wordpress.com”. Stiu ca poate ajunge mult, dar am o oferta pentru voi. Cei de la Webrahost au o oferta in care beneficiezi de la o reducere de 25% la domenii.ro daca te inregistrezi pe acest link.

webrahost

Un alt factor important este si hostingul. Trebuie sa va alegi o firma buna pentru ca domeniul vostru sa fie cat mai mult timp online, adica sa nu pice din cauza firmei de hosting. Daca va alegeti un plan de la hosting de la Webrahost, ceea ce va si recomand, nu o sa aveti astfel de probleme, plus ca preturile sunt foarte bune ceea ce inseamna ca nu va trebuie sa bagati mana adanc in buzunar pentru un domeniu si hosting. Pe un an sa spun ca v-ar ajunge cam 40-50 de euro, dar puteti sa va recuperati acesti bani in cateva saptamani daca va tineti de treaba.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.