Ballers – serial cu The Rock

Un serial fain pe care l-am descoperit recent este Ballers, cu Dwayne “The Rock” Johnson in rolul principal, jucand ca un fost jucator de fotbal american care incearca sa isi faca o viata post fotbal prin a lucra ca si manager financiar. Bineinteles, acolo a fost angajat cu scopul de a ii avea ca si clienti pe prietenii lui fotbalisti cu averi frumoase care au unde investi si de unde scoate si mai multi bani, acesta fiind scopul firmei la care lucreaza acum Spencer Strasmore. Serialul a inceput pe 21 iunie si pana acum a strans doar 7 episoade pe care le puteti recupera chiar intr-o zi.

Ballers – serial cu The Rock

Totul devine interesant cand Spencer isi intrece cu mult atributiunile de manager financiar si este mai mult decat un bun prieten cu fiecare dintre ei care pe rand fac diverse belele care i-ar putea costa cariera, viata amoroasa sau chiar ambele. Serialul arata in de-a aproape viata pe care o are o vedeta din sport, in special, dar in general cam orice vedeta(mai mult de tip masculin). Multe femei frumoase carora nu le poti rezista, bautura, diverse alte vicii si distractii care incet, incet ajuta la distrugerea si diminuare fericirii lor.

the ballers

Spencer, ca orice alta vedeta din fotbal, este angajata in afara domeniului lui in special pentru relatiile pe care le are. In inceputurile sale cand nu a putut semna cu prietenii lui acesta chiar a avut o discutie cu supervisor-ul lui care i-a transmis ca acesta a fost singurul motiv pentru care a primit aceasta sansa si mai bine ar incepe sa arate ca nu a fost degeaba. Intr-un final acesta reuseste sa ii castige ca si clienti pe cativa din prietenii lui pe care ii ajuta cu orice ocazie, dar peripetiile nu s-au terminat aici. Serialul este unul chiar interesant, are nota 7,6 pe IMDb si sincer mie imi place destul de mult.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.