Bayern Munich a fost zdrobita de Real in UCL

Aseara s-a jucat meciul dintre Bayern Munich si Real Madrid, meci care a contat pentru a doua mansa a semifinalei din Uefa Champions League. Echipa lui Pep Guardiola a fost zdrobita de Cristiano Ronaldo si compania cu 4-0, chiar la ei acasa. Per total, scorul a fost de 5-0 in favoarea echpei din Spania. Din pacate, Bayern Munich nu va mai putea face anul acesta “tripla”(campionat, cupa, UCL). Deocamdata nu se stie nici daca va face “dubla” pentru ca finala cupei se va juca impotriva celor de la Dortmund, echipe care a batut Bayern cu 3-0 in ultimul meci direct.

Am ramas uimit aseara cand am schimbat canalul pe la 10:20 si am vazut ca Real Madrid are 3-0. Dupa doar 30 de minute de joc echipe lui Pep Guardiola era ingenuncheata si erau siguri de parasirea competitiei anul acesta. Golurile au fost marcate de Sergio Ramos si Cristiano Ronaldo, fiecare cu cate o dubla. 3 dintre ele au fost marcate din faza fixa(cornere, lovitura libera) in timp ce un gol a fost marcat pe un contra-atac.

Bayern Munich a fost zdrobita de Real in UCL

Daca ne-am fi uitat pe statistici fara sa vedem scorul, puteam jura ca Mario Gotze si restul jucatorilor bavarezi au castigat meciul. Posesia a fost una zdrobitoare pentru o echipa care a pierdut la 4 goluri diferenta, fiind de 64%. De asemenea, si ocaziile de gol si suturile au fost in favoarea echipei care nu a fost in stare sa marcheze nici un gol(19 ocazii de gol, 10 suturi pe poarta). Real Madrid a avut o posesie de doar 36%, avand 13 ocazii de gol si 7 suturi pe poarta(din care au marcat 4 goluri).

Meciul a fost unul extrem de frumos. Eu tineam cu Bayern Munich, dar se pare ca in finala vor avea un meci intre Real Madrid si castigatoarea dintre Chelsea si Atletico Madrid. Ambele echipe pleaca cu sanse egale, in aceasta seara.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.