Beauty blog – LauraCalin.ro

Cu totii ne dorim sa aratam bine si sa ne simtim bine. In ziua de azi sa fii la moda e un must have, tocmai pentru ca prima impresie pe care o facem este cea vizuala, de aceea facem eforturi sa aratam bine si sa fim la moda, atat din punct de vedere vestimentar cat si din punct de vedere al coafurii sau al atitudinii. Ca sa putem rezuma intr-un cuvant, fashion.
Secolul 21 este acaparat de aceasta notiune de fashion, iar toata lumea urmareste sa fie in pas cu moda, dar ce facem cand suntem in pana de ideei? Aici ne sar in ajutor bloggeri de fashion. Putem apela atat la bloggeri internationali, de renume, cat si la bloggeri romani care ne invata cum sa aratam bine in orice situatie. Unde si pe cine urmarim?

Beauty blog – LauraCalin.ro

Ei bine, eu zic prima data sa incepem cu piata locala. Chiar daca stiu ca sunt sute sau chiar mii de bloggeri sau youtube-uri de beauty sau de fashion internationali, nu trebuie sa uitam nici de persoanele de la noi din tara care se ocupa cu asa ceva. Persoane care creaza saptamanal continut foarte bun, de calitate, cu sfaturi utile pe care le poate aplica orice incepator, dar si cu articole mai avansate sau unde o sa ai nevoie de anumite fonduri pentru diverse produse vestimentare sau cosmetice.

Laura Calin

Unul dintre blogurile de beauty de la noi din tara care merita urmarit este LauraCalin.ro, care este un fashion blog unde o sa gasiti foarte multe articole interesante, printre care se numara diverse sfaturi de fashion, dar nu doar atat. Pe LauraCalin.ro puteti citi si despre cosmetice, articole despre fitness si yoga dar si multe altele, teme care ar trebui sa fie interesante pentru orice doamna sau domnisoara. Daca te intereseaza macar putin toate aceste teme, iti recomand sa o urmaresti pe Laura atat pe blog, cat si pe retelele de socializare, cum ar fi Instagram sau multe altele, fiind prezenta pe foarte multe retele de socializare.

Daca doriti sa urmariti si bloggeri din lumea internationala, va recomandam:

Chiara Ferragni este o tanara de 27 de ani nascuta in Italia. In prezenta Chiara Ferragni locuieste in Los Angeles si detin un fashion blog cu peste 3 milioane de abonati din intreaga lume. Chiara Ferragni este probabil cel mai bun blogger de nisa, tocmai de aceea a reusit sa castige numeroase premii pentru aparitiile chic in public si pentru postarile sale.

Kristina Bazan este o tanara bloggarita de 21 de ani, cu origini nordice, este nascuta in Suedia si este modelul unei importante case de moda. Kristina Bazan este urmarita de peste 1,5 milioane de tineri pasionati de fashion din intreaga lume si este probabil cel mai urmarit tanar blogger din categoria de fashion.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.