Besix SUPERBET – cum afli dacă ai câștigat în urma rezultatelor?

pariurix

BeSix Superbet e unul dintre cele mai interesante jocuri de tip loterie, ca probabilitate de câștig. Dacă nu știi la ce mă refer, citește mai departe și o vezi ce simplu e să faci bani pentru un gadget nou.

BeSix este un pariu pe numere în cotă fixă, pe evenimente virtuale. „Extragerea” e făcută random de un soft. Sunt extrase 35 de numere din 49, fiecăruia corespunzându-i o cotă. De exemplu, numărul 4 poate avea cota 6, numărul 7 – cota 60, numărul 1 – cota 500, numerele 5 și 22 – cota 2.500 ș.a.m.d.

Extrageri din 5 în 5 minute, pe ecranele din agenții

Evenimentele sunt redate pe ecranele din agențiile Superbet, unde este disponibil pariul. Extragerile sunt foarte dese: o dată la cinci minute, de când se deschide agenția până când se termină programul.

Poți să joci un bilet simplu de 6 numere, sau bilet combinat pe care treci maxim 10 numere. Să luăm primul caz. Nu-mi spune că o să pui zilele de naștere ale membrilor familiei, cum făcea bunicul atunci când juca la Loto. Generează tu un șir de numere pe calculator. Sau altă idee: notează primele două cifre de la numerele de înmatriculare ale ultimelor șase mașini văzute înainte să intri în agenție.

Cum se calculează câștigul
pariurix

Nu îți trebuie chiar cu carul să câștigi. Sunt extrase 35 de numere din 49, deci rămân numai 14 pe dinafară. E suficient să ai noroc cu căruciorul de hipermarket. Dacă îți ies cele 6 numere trecute pe bilet, câștigul este egal cu miza pusă pe bilet înmulțită cu cota celui de-al șaselea număr extras. Prețul minim pentru biletul simplu este de 2 lei, dintre care 1.90 este miza, iar 10 bani taxa.

Exemplu: tu ai avut pe bilet 1,45, 23, 41, 5, 36. Pe ecran au apărut, rând pe rând: 23, 36, 45, 1, 41 și 5. Deci câștigul este 1.90 (miza) x 2.500 (cât am zis că este cota cifrei 5) = 4.750 de lei. Nu-i rău să câștigi peste 1.000 de euro cu 2 lei, nu?

Ce variante sunt în cazul pariurilor combinate

În cazul pariului combinat, variantele posibil câştigătoare se pot obţine prin parierea mai multor numere sau a mai multor grupuri de numere. Câştigul se calculează înmulţind miza pe combinaţie cu cota ultimului număr câștigător extras pentru combinații formate din șase numere. Suma minimă pe combinație este de 10 bani, iar cea maximă de 2 lei. Mai sunt variantele intermediare de 50 de bani și de 1 leu.

În funcție de câte numere treci pe bilet, vezi pe monitor numărul combinațiilor de câte 6 cifre. Știu că te pricepi la matematică, dar te scutesc de calcul și își spun eu ce variante sunt: 7 numere – 7 variante de câte 6 numere, 8 numere – 28 de variante, 9 numere – 84 de variante, 10 numere – 210 variante.

Cât de ghinionist să fii?

pariurix

Cât de ghinionist să fii să pui 10 numere și să nu câștigi nimic? Dacă pui 1 leu pe combinație, un astfel de bilet ar costa 210 de lei. Dar cum ar fi să „împuști” un număr cu cota 1000? Dacă e să câștigi pe mai multe combinații, câștigul total e suma câștigurilor per combinație.

Poți paria și pe mai multe seturi de numere. Adică în loc să pui două bilete combinate cu 8 și, respectiv, 9 numere, pui unul singur și treci unul sub altul cele două șiruri de numere. Conform aceluiași principiu al „economiei de hârtie”, poți pe un bilet aceleași numere sau șiruri de cifre diferite pentru cel mult zece extrageri succesive.

Poți câștiga un SUPERPOT

O vizită într-o agenție stradală Superbet se poate dovedi mai profitabilă decât te-ai aștepta. În timp ce ești cu ochii pe ecran așteptând extragerea BeSix, poți avea surpriza să vezi că ai câștigat SUPERPOT–ul, un premiu acordat biletelor pariate în desfășurare. Aici „concurența” este mai mare, pentru că la tombolă participă și biletele puse pe curse virtuale de câini.

Fondul pentru acest bonus este strâns ingenios din valorile subunitare ale biletelor câștigătoare. Concret, dacă ai câștigat X lei și câțiva bani, acei câțiva bani sunt reținuți pentru SUPERPOT. Nu-i așa că nu te superi?

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.