Better Call Saul

Au tot aparut in ultima vreme seriale foarte interesante si captivante, asa ca tot mai multe persoane au inceput sa urmareasca seriale, in locul filmelor clasice. In fiecare an sunt asteptate noi seriale, iar luna viitoare va aparea unul important, dupa parerea mea. Este vorba de Better Call Saul, unul care va atrage o multime de fani, datorita serialului Breaking Bad.

Better Call Saul

Pentru cei care nu au vazut Breaking Bad, pot sa spun ca este unul dintre cele mai apreciate seriale care au aparut pana acum, iar din acest motiv a avut o mare influenta in lumea cinemaului. Serialul are nota 9,5 pe IMDB, o nota foarte mare pentru un serial. Aparut in 2008, pana in 2013 a reusit sa “adune” un numar de 62 de episoade. Acesta a castigat 2 Globuri de Aur, premii importante care recomanda serialul.

better call saul

Better Call Saul va prezenta activitatile avocatului Saul Goodman care au avut loc inainte de evenimentele petrecute un Breaking Bad. Astfel, actiunea serialului va fi fixata in anul 2002, in Albuquerque, New Mexico.  Saul Goodman este avocatul care l-a ajutat pe Walter White, personajul principal din Breaking Bad, sa isi dezvolte afacerea si sa scape de unele problemem ai dificite. Acesta este un avocat care lucreaza cu persoanele care se ocupa cu afaceri ilegale, cunoscand mai multe metode prin care acestia isi pot ascunde surse pentru profitul lor.

Astfel, cu siguranta fanii serialului Breaking Bad vor urmari cu mare interes noul serial ce va aparea pe 8 februarie anul acesta si cred ca Better Call Saul va fi un serial de succes a anului 2015. Atunci cand vine vorba de seriale, pot sa spun ca avem de unde alege, in momentul de fata fiind lansat o seriale dupa gusturile fiecaruia. In concluzie, cred ca merita urmarit noul serial pentru a vedea despre ce este vorba si cred ca va fi interesant, daca stau sa ma gandesc pe ce idee se bazeaza.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.