Blugento – platforma ecommerce

Cu siguanta ai realizat si tu faptul ca viitorul apartine magazinelor online. Daca esti in lumea afacerilor sau vrei sa intri in aceasta bransa, platforma ecommerce este obligatorie pentru afacerea ta. Una din cele mai convenabile si mai la indemana solutii pentru afacerea ta online este platforma pentru magazinele online Blugento. Blugento a fost lansat la sfarsitul anului trecut si la noi in tara.

Blugento – incearca aceasta platforma de ecommerce

Blugento reprezinta o platforma magazin online simpla dar performanta si completa totodata. Este construita pe fundatia platformei Magento, o fundatie solida si pune la dispozitia utilizatorilor absolut toate functiile necesare unui magazin online in cadrul unui pachet deosebit de usor de folosit. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa apelezi la ajutorul unor specialisti pentru a-ti crea un magazin online deoarece ai la indemana solutia perfecta, Blugento.

In cele ce urmeaza vom enumera cateva din numeroasele avantaje ale platformei pentru magazine online Blugento.

Datorita localizarii perfecte pentru tara noastra si celelalte piete europene, Blugento este solutia recomandata in mod oficial de Magento pentru Europa. Vanzarea internationala este deosebit de simpla. Plata prin curier, plata cu cardul sunt integrate pentru o administrare fara batai de cap.

blugento

Platforma ecommerce – Blugento

Blugento colecteaza date precum numar de inregistrare in registrul comertului, CUI, cont bancar pentru a-ti oferi facturi cat mai complete si corecte. Mail-urile tranzactionale, si tetele native Magento vin intr-o traducere completa si eleganta. Panoul de administrare iti permite o personalizare completa a magazinului tau online.

Avand Blugento scapi de grija hostingului, solutia fiind optimizata pentru Cloud. Ai garantia fiabilitatii si securitatii, a unei configurari corecte si actualizari frecvente ale aplicatiei Magento.

Blugento este o platforma ideala pentru magazinele de orice dimensiune. Planul Boutique este recomandat magazinelor care vand un numar mai mic de produse in timp ce planul Start este ideal pentru un magazin online traditional. Asta incepand doar cu 59 de euro pe luna. Planurile superioare confera o serie de functionalitati care, in mod traditional erau rezervate doar magazinelor de tip enterprise. Magazinul tau online pe Blugento va dispune de toate formalitatile legale obligatorii pentru un magazin online – politica de confidentialitate, link ANPC, termeni si conditii, politica de cookie-uri.

Vei avea parte de o serie de functii suplimentare precum filtre Ajax, modul de bannere si feed-uri necesare comparatoarelor de pret. In plus, Blugento are un Google score ridicat care contribuie la plasarea in motoarele de cautare.

In concluzie, Blugento reprezinta o platforma eficienta destinata comertului online cu ajutorul careia orice poate construi un magazin online de la zero intr-o singura zi. Daca doriti sa ii contactati direct pe cei de la Blugento, o puteti face prin formularul prezent pe site-ul lor oficial sau folosind datele urmatoare:

Blugento SRL

B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: 36072180
Blugento este un produs al Blugento SRL
contact@blugento.ro
037 788 1060

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.