Cabinet stomatologic – unde sa te duci

Dantura a fost dintotdeauna un subiect mai special, cel putin pentru mine. Chiar daca este foarte atent cu ingrijirea dentara si te speli foarte bine pe dinti, asta nu inseamna ca nu ai nevoie sa vizitezi un cabinat stomatologic. Totusi, aceste vizite pot fi cat mai rare daca luati toate masurile necesare, printre care: spalatul frecvent pe dinti si in special dupa fiecare masa, folosirea apei de gura si a atei de dinti. Toate acestea combinate cu o vizita la cateva luni la un specialist care sa va spuna mai multe sfaturi dedicate fix pentru dumneavoastra ar inseamna o ingiena dentara perfecta.

Cabinet stomatologic – unde sa te duci

E foarte greu totusi sa mentii un astfel de program pentru luni de zile intregi. Cateodata pur si simplu avem nevoie sa mergem la dentist pentru diverse lucruri, de la simple sigilari, carii, periaj sau detartraj pana la operatii sau alte lucruri mai avansate precum aparate dentare si multe altele pe care nici eu nu le stiu pentru ca nu ma pricep. Totusi, am vizitat de multe ori cabinete stomatologice si stiu cat de greu este sa gasesti unul unde doctorul sa stie exact ceea ce face, sa iti dea incredere si sa te duci acolo de placere. Pentru ca multi dintre noi avem frica de dentist inca de mici, e important ca acesta sa te faca sa te simti confortabil si fara sa iti dea motive de frica, ceea ce nu ar trebui sa fie foarte greu pentru un doctor bun.

cabinet stomatologic danciu

Un astfel de cabinet foarte bun este clinica stomatologica Danciu din Sebes, un cabinet care are o echipa numeroasa, buna si care se ocupa de foarte multe lucruri din acest domeniu dentar. Eu am fost de multe ori la diverse clinici care se ocupau doar cu anumite sectiuni, cum ar fi doar cu operatii dentare, sau clinici care se ocupau doar de ortodontie si tot asa. Din fericire, clinica Danciu are specialisti in toate domeniile, si daca aveti nevoie si de un aparat dentar dar si sa rezolvati o carie, va puteti face toate acestea in acelasi loc, ceea ce este foarte bine din multe puncte de vedere.

servicii cabinet danciu

Ceea ce imi place foarte mult la aceasta clinica este transparenta de care dau dovada si prezenta lor in mediul social. Nu foarte multe astfel de institutii au o prezenta in online, ceea ce este pacat din multe puncte de vedere. Spre exemplu, puteti sa vedeti tarifele pe care le au acestia. Puteti sa vedeti ce posteaza acestia pe Facebook la link-ul de aici.

Daca doriti sa ii contactati pe cei de la clinica Danciu, puteti sa folositi oricare dintre metodele de mai jos dar si formularul de contact prezent la ei pe site.

Telefon : 0258 731 211
Str. Aviator Olteanu, Sebes, jud. Alba
Tel mobil Dr. Danciu Nicolae 0744618072
E-mail: office@clinicadanciu.ro

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.