Calvin Harris are videoclip nou

Calvin Harris continua explorarea albumului intitulat Motion. Dupa Summer, Blame si Outside, starul DJ a decis sa apeleze la trioul intitulat Haim pentru acest nou single botezat Pray to God. Ce a iesit este un imn electro ce are parte de un clip pe masura.

Calvin Harris are videoclip nou

Calvin Harris este pregatit sa faca din anul 2015 anul sau. In ultimii trei ani, a lansat hit dupa hit. Anul trecut in Octombrie Calvin a lansat albumul Motion, album ce a dat deja numai putin de trei hituri: Summer, Blame si Outside. Dupa un single promotional alaturi de Big Sean Open Wide, Calvin Harris a decis sa mearga mai departe si sa aleaga Pray to God ca nou extract. O initiativa cate se poate de logica deoarece este vorba de cea mai buna piesa de pe albumul Motion. Produs in colaborare cu Ariel Rechtshaid, acest imn electro se bucura de toate ingredientele necesare pentru a deveni un succes planetar.

Calvin Harris

Fetele din trupa Haim au rolul principal in videoclipul piesei. Cele trei prietene ale lui Taylor Swift se transforma in adevarate vrajitoare razboinice. Acestea comunica cu natura si cu animalele. Totul, intr-o atmosfera destul de kitch. Alana, Danielle si Este raman nemiscate timp in care decorurile se schimba, se multiplica. In inima padurii sau a muntilor, cele trei surori seduc spectatorii, sunt niste pradatoare super sexy.

Clipul piesei Pray to God este cu adevarat magic chiar daca are o nota de ciudatenie. Surorile de la Haim se potrivesc perfect in acest peisaj si reusesc sa produca o explozie in timp si spatiu. Clipul a fost realizat de Jake Nava, omul aflat si in spatele clipurilor lui Beyonce (Single Ladies, Partition si Grown Woman), Lana del Rey (Shades of Cool) sau Kanye West (Monster). Aceasta melodie va deveni cu siguranta rapid un hit. In plus, Calvin Harris este nominalizat alaturi de Beyonce si Sia la Brit Awards 2015, cermonie ce urmeaza sa aiba loc in 13 Martie.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.