Carti pe care sa le ai in casa

Stiu ca multi dintre voi ati renuntat complet la cartile tiparite si ati trecut pe un Kindle. Adevarul este ca e mult mai usor, poti sa iti iei mii de carti cu tine carand doar cateva sute de grame, economisesti foarte mult spatiu atat in casa cat si atunci cand calatoresti iar avantajele nu se termina aici. Un Kindle este o afacere foarte buna, dar momentan nu sunt foarte multe carti in romana in formatul acceptat de e-book redear, deci daca vrei sa citesti o anumita carte, probabil va trebui sa o cumperi in forma ei originala, adica tiparita.

Carti pe care sa le ai in casa

Ceea ce nu e un lucru rau avand in vedere ca, de multe ori, cartile dau un aspect frumos in casa. Spre exemplu sufrageria mea este mai mult de un sfert plina cu carti si nu mi-o pot imagina fara respectivele volume pe care le-am citit cu drag. Una dintre cartile pe care el am in casa si de care nu ma pot lipsa este biblia de studiu din diverse motive. Inca nu am apucat sa o parcurg pe toata, dar de multe ori citesc cateva pagini inainte de culcare si pot sa spun ca ma relaxeaza foarte mult. Stiu ca nu este o carte pentru toata lumea, dar v-as recomanda sa cititi macar cateva pagini.

Biblia de studiu

Alte carti pe care le am in casa intra mai mult in zona de beletristica si dezvoltare personala. Stiu ca sunt 2 genuri destul de diferite, dar imi place sa citesc carti din ambele categorii. Daca si voi sunteti interesati de carti din aceste genuri va recomand autori precum Napoleon Hill, Dale Carnegie sau Dan Brown care a scris niste carti geniale precum Da Vinci’s Code, Inferno sau The Lost Symbol. Pana la urma cartile sunt hrana sufletului si trebuie sa ne hranim sufletul in cand in cand.

Un comentariu
  1. March 20, 2015

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.