Carti pentru sufletul tau

Stiu ca religia este un subiect sensibil, dar astazi vreau totusi sa va vorbesc foarte putin despre ea dar si despre citit in general, o activitate pe care o fac din ce in ce mai putini oameni pe la noi, in special din ce in ce mai putini copii care nu au dragoste de carte si cateodata ii mai vezi cu o carte in mana doar din obligatia parintilor sau pentru ca ii bate la cap la scoala. Sincer sa fiu, nu mi se pare o idee buna sa obligi pe cineva sa citeasca o carte. Un profesor cu adevarat bun va face in asa fel incat sa ii insufle unui tanar dragostea de carte si dupa aceea el va citi din placere, si nu doar titlurile obligatorii in scoala, ci si altele.

Carti pentru sufletul tau

De aceea am intitulat acest articol cum l-am intitulat, pentru ca fiecare dintre noi are preferintele lui si isi gaseste pacea si linistea in diverse carti sau activitati. Spre exemplu, mie imi plac mult cartile de dezvoltare personala, dar de asemenea imi place sa citesc si romane politiste. Nu pto sa spun ca am citit cu drag cartile pe care le-am citit in liceu, dar am prins putin drag de carti si am intalnit si prin liceu cateva titluri care au meritat atentia mea.

carti

Dar, la fel de bine cum mie imi place sa citesc astfel de carti, unei alte persoane ii place sa citeasca o carte crestina pentru ca aici isi gaseste el linistea si pacea interioara si o asemenea carte este o carte pentru sufletului lui. Am vazut foarte multi oameni rai care nu stiu cum sa-si pastreze parerea pentru ei si fac mai mult rau, chiar daca ei nu isi dau seama, prin a rade de alte persoane si de cartile pe care le citesc acestia. Eu sunt de parere ca fiecare citeste ce vrea si ce ii place si ca nu ar trebui sa ne intereseze atat de mult de vecinul.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.