Cat de des citesti carti?

Cartile nu mai sunt atat de folosite ca inainte, tinerii din ziua de azi uitand cea ce inseamna sa citesti o carte, datorita tehnologie din ziua de azi. Acum poti gasi destul de usor o ocupatie, mai ales cand vine vorba de internet sau calculator, imediat poti gasi ceva de facut pentru a-ti ocupat timpul. Inainte, cititul era una dintre principalele activitati pentru a-ti ocupa timpul, fiindca nu puteai face foarte multe lucruri si sa citesti o carte era cea mai buna alegere.

Totusi, in ziua de azi ar trebui acordata putina atentie si cartilor, fiindca au un rol important in dezvoltarea noastra ca oameni si cu siguranta vom avea numai de castigat daca citim cat mai multe carti.

Chiar ma intreb cateodata cat de des citesc tinerii din ziua de azi si ce aleg sa faca ei cu timpul lor liber. Cei drept, sunt persoane care nu au atat de mult timp liber, fiindca lucreaza, invata pentru scoala sau au alte activitati care le ocupa mai tot timpul liber.

Atunci cand vine vorba de carti, consider ca orice adolescent ar trebui sa citeasca carti despre dezvoltare personala, fiindca au un rol important in viata fiecaruia. Cu siguranta fiecare dintre noi ne dorim sa avem o viata plina de succes si sa ne atingem obiectivele pe care le avem.

Cartile din aceasta categorie ne invata multe lucruri utile pentru fiecare, ne invata cum sa ne organizam timpul, ce decizii sa luam si ce sa facem pentru a avea mai multa motivatie pentru a munci la visul nostru. Un lucru important este sa nu renuntam la cea ce dorim sa facem si sa nu amanam momentul in care ar trebui sa lucram la visele noastre, fiind unul dintre motivele pentru care cei mai multi nu reusesc sa faca cea ce si-au dorit.

In concluzie, cartile despre dezvoltare personala ar trebui sa fie materialul principal de lectura pentru adolescentii din ziua de azi.

 

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.