Ceasuri cu traditie

Printre cele mai bune si ravnite brand-uri de ceasuri de catre barbati, indiferent de clasa sociala din care fac parte, se afla Tissot. Afara de calitatea exceptionala oferita de aceasta marca, Tissot vine in spate cu o longevitate de invidiat. Incepand ca o afacere de familie, compania Tissot s-a deschis in anul 1853, in Elvetia. Primele ceasuri confectionate au fost ceasurile de buzunar. De asemenea, au fost printre primii producatori de ceasuri de serie. De atunci, compania a fost intr-o crestere continua. Trebuie amintite cateva dintre inovatiile pe care le-au prezentat clientilor cum ar fi primul ceas anti-magnetic aparut intre anii 1920-1930 sau primele ceasuri din plastic scoase pe piata in 1971. de asemenea, au revolutionat piata cu ceasurile create din lemn sau piatra naturala. Din anul 1983, Tissot s-a alaturat consortiului Swatch. Faima acestor ceasuri este de necontestat si dovada calitati sta in faptul ca marile competitii ale lumii au compania Tissot ca sponsor oficial.

Desi Tissot comercializeaza ceasuri pentru oricine, barbatii sunt cei care prefera cel mai mult acest tip de accesoriu. Acestea sunt ceasuri barbatesti in adevaratul sens al cuvantului datorita designului care inspira masculinitate, forta si putere. Pentru doamne, modelel sunt mult mai feminine si denota o eleganta deosebita.

In Romania, puteti achizitiona ceasuri Tissot de la cel mai mare magazin online. Ceasmania.ro este unul dintre putinii furnizori autorizati in comercializarea acestui brand. Cumparand ceasuri barbati Tissot de aici, veti avea garantia ca accesoriul este original si veti beneficia de garantie. Pe site, sunt expuse mai multe modele, in functie de preferinte. Daca sunteti o fire care parctica des sport, puteti alege un ceas Tissot PRS 516 sau un T-Race Touch. Sunt ideale pentru sportivi deoarece, pe langa alte optiuni, acestea dispun si de cronometru. Pentru domnii care au o tinuta business in fiecare zi, este recomandat un Tissot T-Classic sau Chemin des Tourelles Powermatic. Sunt ceasuri care impresioneaza si va ofera un aer elegant si rafinat.

Indiferent de modelul ales, Ceasmania va asigura ca veti purta un ceas de calitate si cu traditie.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.