Cele mai frumoase 5 plaje din lume

Vacanta se apropie cu pasi repezi pentru multi dintre noi, soarele este din ce in ce mai prezent pe cer, numeroase sunt persoanele care se viseaza deja pe o plaja idilica, mangaiate de razele soarelui. In cele ce urmeaza va vom prezenta un top al celor mai frumoase 5 plaje din lume, cu apa turcoaz si nisip fin.

Cele mai frumoase 5 plaje din lume

El Gzira, Maroc – Cu peisajele sale lunare, nisipul sau aurit si stancile sale in culoare de ocru cu forme onirice, plaja El Gzira fascineaza din ce in ce mai multe persoane datorita frumusetii sale particulare. Imensa, aceasta plaja este ideala pentru surferi dar si pentru amatorii de senzatii tari.

Baia Do Sancho, Brazilia – Catalogata drept cea mai frumoasa plaja din lume de un numar mare de reviste de specialitate, plaja Baia Do Sancho si-a pastrat salbaticia spre bucuria turistilor. Inconjurata de verdeata, plaja este situata departe de orice activitate umana. Apa capata uneori nuante de verde smarald.

cele mai frumoase plaje
Whitehaven Beach, Australia – Cu plajele sale lungi de nisip alb, paradisul alb, Whitehaven Beach, ii face sa viseze pe multi. Apa este cristalina si calma. Aceasta plaja este accesibila doar cu vaporul si te va fermeca datorita frumusetii sale unice si inaccesibilitatea sa.

Horseshoe Bay, Bermude – Triunghiul Bermudelor ii fascineaza pe cei in cautare de aventura in ciuda faptului ca legenda tinde sa dispara incetul cu incetul. Se spune ca in Triunghiul Bermudelor au disparut fara urma numeroase nave si avioane. Cu apa sa calda, de culoarea turcoaz, laguna sa mica si linistita, cu plaja sa in forma de croissant, Horseshoe Bay este o plaja mai turistica si mai accesibila decat precedentele.

Pongwe, Tanzania – Imagineaza-te relaxat pe un hamac, sub palmier, pe o plaja de nisip alb si fin, in fata unei ape traslucide si calme. Departe si izolata de plajele mai turistice, Pongwe formeaza o veritabila piscina naturala. Zanzibar este un loc mitic si paradisiac, ideal pentru o vacanta.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.