Top 3 cu cele mai frumoase plaje din lume

Sunt pasionat de travelling si de turism in general. Unul din visele mele este sa vad cat mai multe tari, daca nu chiar pe toate. Imi place sa vad oameni noi, sa ii cunosc, sa vad cum traiesc, in ce mediu, sa invat despre cultura lor, despre traditii si despre limba lor natala. E un subiect interesant. De asemenea, poti invata multe din aceste plimbari. Iti maresti orizonturile, iti faci prieteni noi si cu siguranta o sa ai o experienta de viata mult mai vasta. Pana la aceste plimbari educationale, merita si ceva mai frumos, relaxant.

Asa ca, m-am gandit sa fac un top al celor mai frumoase plaje din lume pe care as vrea sa le vizitez. Va dati seama ca marea majoritatea din ele sunt prin alte continente cum ar fi America sau Australia si ca preturile sunt colosale, dar aceste plaje merita, de aceea sper ca in urmatorii ani sa bifez macar una sau doua.

Top 3 cele mai frumoase plaje din lume

1. Las Islas Cies, Galicia – Spania

Stim deja ca Spania este o tara extrem de frumoasa, cu foarte multe atractii. Ei bine, printre multele obiective turistice istorice, s-a strecurat si plaja Las Islas Cies, din Galicia. Din cate am vazut din poze si am citit, se pare ca eu un mic colt rupt din Rai, o plaja superba aproape de granita cu Portugalia. Ce pot sa spun, probabil daca as avea banii necesari si maine as pleca, avand in vedere ce temperaturi sunt acum in tara. Dar pana atunci, ramanem doar la poze.

plaje spania

2. Plaja Khao Lak, Thailanda

Pe locul doi gasim o plaja din Thailanda. Chiar acum ma imaginam pe un sezlong, cu un cocktail in mana, poate un Cuba Libre, relaxandu-ma, fara griji, fara probleme si fara examene. Eh, ce ganduri frumoase. Din pacate, plaja Khao Lak din Thailanda mai are de asteptat.

Plaja Khao Lak, Thailanda

3. Plaja Poipu, Hawaii

Deja cand auzim de Hawaii, nimic nu ne mai mira, mai ales cand vorbim despre o plaja extrem de minunata. Pana la urma, pentru aceste obiective este si cunoscut Hawaii-ul, nu? Nu mai spun nimic, las pozele sa vorbeasca.

Plaja Poipu, Hawaii

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.