Cele mai bune cititoare coduri de bare de pe piata

Un cititor coduri de bare este un aparat destul de sensibil. Alegerea unui cititor coduri de bare pentru afacerea ta se poate dovedi a fi o sarcina dificila daca nu stii prea multe lucruri despre acestea.

Cele mai bune cititoare coduri de bare de pe piata

Stationare sau mobile? Imager sau cu laser? Cu fir sau fara fir? Acestea sunt principalele intrebari pe care orice comerciant si le pune in momentul in care are in vedere achizitionarea unui cititor coduri de bare. Toti cei care vor sa cumpere un cititor sau mai multe cititoare coduri de bare pentru magazinul lor vizeaza acelasi lucru: sa castige timp cu ajutorul folosirii acestui produs. Cititorul coduri de bare face toate operatiunile mai rapide, fie ca vorbim despre gestiunea stocurilor sau a dosarelor administrative. Pentru comercianti, cititorul coduri de bare a devenit un aparat indispenabil pentru indentificarea produsului si a pretului acestuia.

Motorola Symbol MC2180

Laser sau Imager? Un cititor coduri de bare laser prezinta avantajul de a scana coduri de la distante mari si foarte mari. Cititorul coduri de bare Imager este util pe distante mai mici. Pretul celor doua aparate face diferenta, cititoarele laser au un pret dublu fata de cele Imager. In cazul in care iti doresti o mai buna mobilitate in magazinul tau te sfatuim sa alegi un cititor coduri de bare laser sau imager. Un cititor de coduri de bare eficient este Zebra MC9200 Standard, un aparat de noua generatie recomandat in inventarierea activelor, managementul preturilor sau introducerea comenzilor.

Zebra MC9200 Standard

Un cititor coduri de bare Imager este Motorola Symbol MC2180, un aparat care citeste coduri 1D ideal in receptie marfa, managementul preturilor, depozitare, colectare date si multe altele.

Cititoarele coduri de bare mobile sunt aparate cu maner care se pot detasa dintr-un suport. Sunt ideale pentru POS-urile din magazinele mai mici, unde fluxul de produse nu este atat de mare. Unul din cele mai populare cititoare coduri de bare mobile este Datalogic Magellan 8300, un produs omnidirectional, incorporabil in tehghea. Acest produs poate fi gasit in oferta magazinului idmag.ro.

Cu sau fara fir? Un comerciant va folosi un astfel de cititor coduri de bare in cazurile urmatoare: daca comercializeaza produse voluminoase si are nevoie de codul de bare de la depozit sau raft sau daca comercializeaza produse direct din cutiile marcate cu coduri de bare situate in apropierea casei de marcat. Astfel de situatii cer alegerea unui cititor de coduri de bare fara fir, produse cu o raza de actiune de la 12 la 100m.

Daca doriti sa ii contactati pe cei de la idmag.ro pentru mai multe detalii, intrebari sau orice alte nelamuriri in privinta produselor pe care acestia le comercializeaza, puteti folosi formularul de contact de la ei de pe site. Acolo o sa gasiti si numerele lor de telefon, adresa si link-uri spre social media (o sa las si eu aici cateva pentru a va fi mai usor):

https://www.facebook.com/www.IDMag.ro/
https://twitter.com/IDMagRo

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.