Cuvant inainte

In primul rand vreau sa va urez bun venit tuturor pe acest blog. Eu sunt Flavy si sunt administratorul acestui blog general, unde o sa postez articole din diverse nise care ma pasioneaza, cum ar fii IT, tehnologie, filme, muzica, sport, jocuri si pe parcurs sper sa pot scrie articole pe mai multe arii. Scopul acestui blog este de a imi spune parerea despre diverse lucruri, de a prezenta informatii noi aparute si de a imi exersa talentul de scriitor(care sper ca este pe undeva pe acolo).

Acum sa spun cateva cuvinte despre mine. Am 18 ani, anul acesta voi da examenul de bacalaureat si admiterea la facultate. Sunt pasionat de aceasta ramura a internetului, de “creare de websiteuri” si nu sunt la prima mea experienta cu wordpress. Nu sunt un profesionist, dar sper ca pe viitor sa devin din ce in ce mai bun si de ce nu, sa transform aceasta pasiune intr-o sursa de venit constanta. Primul blog l-am avut acum 4-5 ani. Am inceput printr-un blogspot, un blog gratuit, ca mai apoi sa ajung sa scriu pe diverse domenii pe care le-am avut si pe care il le mai detin.

Am avut diverse bloguri, nisate si generale, in special despre sport si pariuri, jocuri, muzica, dar si blog personal si general. Sper ca acest blog sa devina cat mai cunoscut si in primul rand informatia pe care o sa o ofer sa va fie de folos. Sunt deschis propunerilor, intrebarilor dar si criticilor. Sunt o persoana care invata din greseli si vreau sa imi semnalati orice chichita pe care o gasiti pentru a putea remedia si pentru a face din acest blog un mediu prielnic atat pentru mine, cat si pentru dumneavoastra.

Nu am timpul necesar sa scriu in fiecare zi, ma voi stradui sa aduc articole noi cat mai des, fiind presat de examenul pe care il voi sustine si de tot ce implica acesta(teme, invatat, samd).

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.