De ce ai nevoie pentru un magazin online

In ultimul timp, magazinele online au inceput sa apara precum ciupercile, adica foarte des. Fie ca vorbim despre magazine cu produse de imbracaminte, haine, incaltaminte, accesorii; magazine care vand telefoane, gadgeturi, calculatoare sau alte tipuri de magazine, in fiecare zi apare pe piata un nou “jucator” pe aceasta piata. Ceea ce nu e un lucru rau, avand in vedere beneficiile pe care noi, cumparatorii, le avem. Noi suntem singurii care beneficiem de aceasta concurenta intre magazine, pentru ca in lupta lor, noi suntem premiul, deci trebuie sa ne atraga pe noi cu preturi mai mici, promotii si alte cele.

Bineinteles, si daca vreti sa va deschideti un magazin online, este o idee foarte buna. Chiar daca exista multa lume pe aceasta piata, mereu va fi loc, trebuie doar sa aveti o strategie buna de promovare si preturi bune, pentru ca produsele sunt aceleasi. Bineinteles ca este nevoie si de alte lucruri daca decideti de va deschideti un magazin online, asa ca vreau sa va vorbesc mai pe larg.

1. Un program de facturare

Contabilitatea este un lucru extrem de important la o afacere. Fie ca sunteti PFA sau SRL, va trebui sa aveti pe cineva angajat care sa aiba grija de acest domeniu, asta daca dumneavoastra nu aveti aceste cunostinte. Exista diverse programe de facturare, dar eu vi-l recomand pe cel de la Genius Facturare pentru ca am auzit numai lucruri de bine si in general multa lume lucreaza cu el.

O sa lucrati cu multe produse, cu sume mari si probabil la inceput o sa fie usor, dar pe parcurs ce adaugati produse noi in magazin totul o sa fie extrem de greu. In general, eu prefer sa angajez un expert, pentru ca eu nu sunt un contabil sau economist si nu este domeniul meu. Sansele ca eu sa gresesc si sa fac belele este mult mai mare decat daca am un angajat specializat pe aceasta ramura

Program Facturi - Genius Facturare

Program Facturi – Genius Facturare

2. O strategie de marketing buna

Promovarea este totul. Pentru a avea un avantaj in fata altor magazine ai nevoie sa iesi in fata, sa auda lumea de tine. Astfel, trebuie sa ai o strategie buna de marketing, sa stii sa te promovezi. Fie ca e vorba de reclama online prin Adwords, Facebook sau offline prin pliante, bannere sau reclame TV, trebuie neaparat sa creezi in spatele tau un brand prin care sa castigi increderea oamenilor si ei sa cumpere de la tine, nu de la altii.

3. Ambitie

Probabil cel mai important lucru este ambitia. Fara sa crezi in tine nu o sa realizezi niciodata nimic si o sa te impotmolesti dupa primele zile. Trebuie sa ai ambitia de a continua, de a reusi, de a ajunge cat mai sus.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.