De ce sa alegi Lucky Studio

Cred ca toata lumea si-a schimbat parerea despre saloanele de videochat inca de acum ceva ani. Pe vremuri, cand lumea auzea ca o domnisoara are un astfel de job, aceasta nu era vazuta cu ochi prea buni, dar de atunci s-au schimbat multe, in special gandirea oamenilor. Acum, din ce in ce mai multe fete aleg sa lucreze ca model la un salon de videochat din diverse motive. Totusi, au aparut atat de multe astfel de saloane incat trebuie sa faceti o decizie importanta, si aceea la ce studio o sa lucrati. Fiecare are avantaje si dezavantaje, trebuie doar sa stii care este mai potrivit pentru tine.

De ce sa alegi Lucky Studio

Astazi o sa va prezint cateva motive pentru care Lucky Studio Iasi este un salon de videochat foarte bun pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa te angajezi. Cel mai mare dezavantaj este ca nu sunt din Bucuresti, deci deja foarte multe dintre voi trebuie sa va reorientati. Totusi, poate aveti noroc si pe viitor isi vor deschide o filiala si in capitala. Pana atunci, fetele din Iasi sunt mai norocoase, pentru ca la Lucky Studio ai un pachet salarial foarte bun, fiind principalul avantaj pentru care ar trebui sa lucrezi acolo.

videochat

Un alt motiv pentru care trebuie sa alegi Lucky Studio este program flexibil pe care il poti avea. Fie ca mai ai un alt job, esti studenta sau ai alte planuri in anumite zile, tot poti ajunge la studio pentru ca tu iti faci programul si tu iti alegi orele si numarul de ore pe care vrei sa le lucrezi intr-o zi. Un alt lucru care imi place foarte mult este ca acest salon ofera si transport gratis cu masinile lor de catre soferitele Lucky Studio, deci esti mereu in siguranta atunci cand vii sau pleci de la munca. De asemenea, toti angajatii sunt de genul feminin, pentru a nu te simti inconfortabil si pentru a-ti face treaba fara probleme si fara nici o jena.

Pe langa toate acestea, esti platita la zi. Da, ati auzit bine. Nu stiu cate locuri de munca din tara noastra mai au acest regim, dar mi se pare foarte tare pentru ca nu trebuie sa astepti o anumita zi a lunii pentru a primi salariul, ci o sa il ai in fiecare zi atunci cand pleci de la studio. Daca inca nu v-am convins, trebuie sa intrati pe site-ul oficial Lucky Studio unde o sa gasiti mai multe detalii si chiar ii puteti contacta pentru a le adresa toate intrebarile pe care le aveti legate de un loc de munca la ei.

2 Comentarii
  1. August 4, 2017
  2. November 28, 2017

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.