Despre GeniusPos

Imi place ideea de automatizare a lucrurilor, in general. Consider ca sunt anumite programe de tip software sau diverse alte obiecte care ne pot face viata mai usoara. Tehnologia in general este aici, si se dezvolta zi de zi, pentru ca noi sa avem o viata mai usoara. Vreau sa spun cateva cuvinte astazi despre GeniusPos, un software pentru restaurante, baruri, puburi si alte astfel de intreprinderi. Un program pe care il puteti cumpara incepand cu 99 de euro, dar care merita fiecare banut. Aceasta suma, 99 de euro, este foarte mica, in special pentru restaurante sau puburi unde sunt zile in care o singura masa poate face o astfel de consumatie. Deci puteti sa va scoateti banii in mai putin de o zi. Mai mult decat atat, aveti instalarea si instruirea gratuita, ceea ce inseamna foarte mult pentru ca aflati tot ce trebuie sa stiti despre program de la experti si de asemenea le puteti adresa orice intrebare si ei va vor lamuri imediat.

GeniusPos – software foarte bun pentru restaurante, puburi, baruri

Dar hai sa lasam un pic la o parte pretul si hai sa vedem exact ce stie sa faca acest software. In primul rand, acesta configureaza si aranjeaza mesele in functie de locatia dumneavoastra pentru a face identificarea meselor foarte usoara atunci cand se emita o nota de plata sau se face o comanda. De asemenea, atunci cand cineva vrea sa faca o comanda, va fi foarte usor pentru chelner sa gaseasca produsele, pentru ca sunt grupate pe categorii relevante si foarte usor de gasit.

soft restaurant

O alta functionalitate care imi place foarte mult este cea de raporte. Puteti sa vedeti vanzarile facute de fiecare osparat in parte, pe sectiune(precum bar sau bucatarie) dar si pe produse. Acum puteti vedea cate produse din fiecare tip vindeti intr-o zi, luna sau chiar an. Aceasta functie va poate ajuta foarte mult in aranjarea si crearea unui meniu perfect, eliminand produsele care nu se vand deloc cu unele noi care sa fie pe placul clientilor.

Daca aveti un astfel de business cu siguranta aveti nevoie de un astfel de software pentru restaurantul dumneavoastra. Sunt sigur ca o sa va ajute foarte mult, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Automatizarea este un lucru bun in aceasta situatie care va ajuta foarte mult si nu inseamna pierderea de job-uri, ba chiar din contra.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.