Izolatii termice – de ce sa facem acest pas

In vara anului trecut am facut un pas mare pentru apartamentul in care stam. Impreuna cu ceilalti vecini am hotarat sa izolam tot blocul. Am ramas uimit de bunavointa celorlalti locatari si de faptul ca au fost de acord chiar de la prima intrebare. Cred ca faptul ca era vorba despre izolatii termice si stiu cat de importante sunt acestea a facut ca raspunsul sa vina imediat si sa fie atat de comunicativi. Am vorbit cu o firma si au spus ca ne vor face un discount considerabil, asa ca am inceput lucrul pentru tot blocul.

Nu sunt un cunoscator, dar va pot spune ca aceste izolatii termice chiar isi merita fiecare banut. Eu am resimtit acest efect si va pot spune ca a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Daca doriti informatii tehnice sau alte lucruri, va recomand sa intrebati un specialist pentru ca eu nu sunt in masura sa raspund unor astfel de intrebari. Eu vreau doar sa va spun parerea mea si sa va spun de ce ar fi indicat sa faceti acest pas si sa treceti la izolatii termice pentru apartamentul dumneavoastra.

Izolatii termice – de ce sa facem acest pas

Cand ne-au intrebat vecinii daca dorim sa ne izolam si noi apartamentul, nu stiam nimic despre acest lucru. Le-am spus ca o sa dam un raspuns maine, timp in care eu am cautat pe internet mai multe informatii, ce implica aceste izolatii termice, cu ce ne ajuta, care sunt consecintele si bineinteles la ce pret ar ajunge un astfel de serviciu. Am fost placut impresionat sa citesc ca acest lucru are numai avantaje. Chiar daca vara este putin mai cald, aerul conditionat ne salveaza mereu. Pentru cei mai frigurosi, aceste izolatii fac minuni! Si se pare ca au facut minuni si la factura de caldura. De ce sa facem acest pas?

Iarna este mult mai cald

Daca vecinii de deasupra si de dedesubt vor face si ei izolatii termice odata cu dumneavoastra, va puteti considera un norocos. Iarna va fi mult mai calduroasa si asta inseamna ca nu trebuie sa dati drumul la centrala atat de puternic. O situatie “win-win”. Aveti si mai multa caldura in casa dar si factura va fi considerabil mai mica pentru ca centrala va sta la un nivel mult mai scazut. Eu pot spune ca mi-am amortizat investitia in mai putin de un an. Am ramas uimit dupa primele 2 luni, ma gandeam ca nu e adevarat.

Acesta este probabil cel mai mare avantaj al izolatiilor termice, dar treaba nu se opreste aici. Daca faceti acest pas o sa va protejati casa de umiditate, o sa reduceti transmisia vaporilor de apa, o sa imbunatatiti acustica incaperilor dar si multe altele. Cum este o aria in care aveti nevoie de niste specialisti, eu va recomand e-izolatii.ro. Am ramas placut surprins de modul in care lucreaza. Sunt profesionisti, lucreaza repede si mai ales, lucreaza CALITATIV bine. Stiti cu siguranta ca dupa ce termina lucrare puteti sa stati linistiti pe timp de iarna, pentru ca ei chiar stiu ce fac!

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.