Produse Bio – de ce e bine sa cumparam astfel de produse

Azi vreau sa scriu cateva cuvinte despre produse bio sau, pe alt nume, produsele organice. Nu prea sunt “vazute” bine la noi in tara din cauza preturilor putin mai ridicate, dar in afara au fost adoptate foarte bine si se bucura in continuare de un succes enorm. Eu am fost acum 2 ani in Canada, loc in care am stat aproape toata vara. In acest timp am putut sa observ si cum traiesc alte persoane din alte colturi ale lumii.

Sunt de parere ca noi avem o mentalitate gresita. Si cand vine vorba de doctor, sunt multe persoane care asteapta pana in ceasul al 14-lea pana sa faca un control. Un lucru total gresit. In afara, oamenii, la prima problema aparuta, cat de mica, se duc si isi fac toate analizele. De asemenea, ei sunt mult mai atenti la ce mananca, la ce beau, daca fac sport si multe alte lucruri. Poate ca si noi ar trebui sa adoptam cate ceva din stilul de viata al celor din afara. Cu siguranta ne-ar fi mai bine, si noua ca persoane dar si ca popor.

Produse Bio – de ce e bine sa cumparam astfel de produse

Pentru inceput, ar fi mult mai bine sa ne cumpara produse bio. Astfel de produse sunt mult mai sanatoase. Nu contin atatea chimicale sau E-uri cate contin produsele pe care le gasim la supermarket. Aceste produse naturiste sunt facute special din alte alimente mult mai sanatoase. Adevarul este ca sunt mai scump, dar va pot spune sincer ca merita. Pana la urma, e vorba de sanatatea noastra si de viitorul nostru si al familiei noastre. Sunt sigur ca ati avut prieteni sau membri ai familiei care au facut toxi infectie alimentara sau chiar lucruri mai grave.

De asemenea, cu siguranta ati vazut sau citit stiri prin care se anunta ca diverse produse de la supermarketuri au probleme. Cum a fost si cu carnea de cal si cu multe alte lucruri. Si va dati seama ca acestea au ajuns pe post, dar sunt mult mai multe care inca nu s-au descoperit. De aceea, eu consider ca e mai bine sa cumparam produse bio. Fie ca e vorba de o sunca, un cascaval sau un cofrag de oua. Nu spun ca acele produse sunt perfecte, toate au si partea lor negative, dar e important cat de bune sunt.

Desi produsele bio sunt mai scumpe, calitatea se vede. Si nu vorbesc doar de mancare. Exista multe lucruri pe care le puteti cumpara de la astfel de magazine specializate, cum ar fi produse de par, de fata si multe altele. De asemenea, daca decideti sa cumpara produse organice, o sa vedeti ca si gustul difera. Sunt produse bio pe care le veti gasi mai bune ca si gust, altele mai putin bune. Totul depinde de dumneavoastra. Dar, daca o sa cumparati o saptamana sau doua o sa va obisnuiti si o sa mai simtiti nevoie celorlalte produse.

Cat timp am fost plecat de tara foloseam si mancat in fiecare zi produse bio. Acolo au un succes foarte mare. Lumea cumpara pentru ca vor sa aiba grija mai mult de ei, de corpul si de viitorul lor. De la painea de fiecare zi pana la oua, de la sampon si pana la pasta de dinti, lumea prefera sa dea un ban in plus pentru calitate.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.