Despre serialul Gotham

Nu stiu ce parere aveti voi dar eu cred ca 2014 a fost un an bun pentru seriale. Cel putin in ultima jumatate a anului acesta au aparut foarte multe seriale interesante pe care le urmaresc. V-am spus acum cateva zile despre The Flash iar acum vreau sa va spun despre Gotham, inca un serial foarte asemanator care cu siguranta o sa va placa. Pentru cunoscatorii jocurilor, filmelor sau desenelor “Batman” totul o sa faca mai mult sens, dar daca o sa ii dai o sansa serialului cu siguranta o sa va prinda pe voi cum m-a prins si pe mine.

Gotham – serialul

Gotham este un oras in care mafia comanda pe toata lumea, fie ca e vorba de politicieni, justitie sau orice alta societate puternica. Orasul este impartit practic in doua, partea lui Don Falcone si partea lui Don Maroni. Bineinteles, fiecare vrea sa fure partea celuilalt si sa detina suprematia si sa controleze orasul Gotham, deci fiecare se ataca intre ei chiar daca ei au cazut la un armistitiu de nenumarate ori. Printre toate aceste nereguli apare si un politist care se pare ca este de partea binelui si care vrea sa faca din Gotham un oras curat din punct de vedere al coruptiei, pe numele lui James Gordon.

Gotham

Cred ca va dati seama cat de greu este sa fii singurul politist drept intr-o masa de oameni corupti si controlati de diversi capi ai mafiei. Acesta incearca sa atraga de partea sa mai multe persoane si sa il ajuta pe Bruce Wayne sa il gaseasca pe cel care i-a omorat parintii. Bineinteles, toate aceste lucruri sunt conectate si probabil ca sa ajunga la adevaratul ucigas va trebui sa elimine rand pe rand fiecare om corupt din orasul Gotham, probabil cea mai mare provocare. Intre timp i se mai alaturi si partenerul sau dar si alti oameni care vor sa il ajute atat pe el cat si pe micutul baietel. Va recomand sa urmariti Gotham, este un serial nou care are doar cateva episoade(6-7) a cate 40 de minute fiecare.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.