Terminale mobile – la ce sunt bune aceste dispozitive

Un terminal mobil este un dispozitiv mobil care ne ajuta sa preluam informatii de pe teren si sa avem acces rapid la ele. Cu un design placut si ergonomic, faciliteaza utilizarea cu o singura mana. Acesta vine cu mai multe caracteristici specifice : un design arhitectural solid, memorie mare si ursurinta citirii codurilor de bare, si chiar rezistenta la umiditate si la praf. Sistemul de operare folosit pe aceste terminale in mod normal este Microsoft Windows Mobile sau Microsoft Windows CE. Dezvoltarea aplicatiilor pe aceste terminale este realizata de catre Microsoft Visual Studio.

Produsele care sunt etichetate in magazine si sunt apoi citite la casa sunt scanate cu ajutorul acestor terminale mobile, care nu fac altceva decat sa transfere si sa prelucreze date in aplicatia Master Inventory, date care ajuta managment-ul din magazin , inventarierea, intrarea comenzilor si realimentarea rafturilor. Acest dispozitiv este folosit adesea in supermarket-uri mari cum ar fi Carrefour, Real, Kaufland, Penny Market sau Lidl si creste eficienta inventarul si procesul de vanzare.

Terminale mobile

Terminale mobile – la ce sunt bune aceste dispozitive

Aceste terminale mobile, mai sunt folosite si pentru firmele de curierat rapid, care, cu ajutorul acestor dispozitive portabile, curierii reusesc sa duca la bun sfarsit livrarea, acesta fiind dotat cu functia GPS si chiar cu internet de mare viteza. Deoarece tehnologia a evoluat considerabil, aceste terminale sunt dotate cu cele mai noi functii care ajuta firmele sa ajunga la destinatie intr-un timp record. De fiecare data cand veti incerca sa trimiteti un colet printr-un curier rapid, o sa observati metoda prin care acestia calculeaza transportul produsului.

Terminale mobile

Luam exemplu terminalul WORKANOUT PRO 4 care este unul din cele mai flexibile portabile existente la ora actuala pe piata, datorita designului modular ce permite personalizaea cu noi functii in orice moment, printr-o simpla schimbare a modulelor din departamentul IT. Acesta este dotat cu o camera foto performanta, conectivitate WWAN, GPS, si module capabile sa citeasca etichete RDIF de diferite frecvente, joasa, inalta si ultra-inalta. Construit pentru transporturi, depozite si servicii in teren, acest terminal este foarte usor, este capabil sa primeasca comenzi vocale, care fac dovada livrarii in curierat si mentenanta vehiculelor. Terminalul WORKBOUT PRO 4 este dotat cu un ecran mare, o raza de scanare extinsa si o viteza de procesare dubla. Asigura performante destul de mari cu un cost total redus, prin capacitatea de a actualiza functionalitatea.

Fie ca sunteti un supermarket sau o firma de curierat, tot ce aveti nevoie este un terminal mobil. Cu ajutorul sau puteti tine evidenta produselor si sa ajungeti la timp cu livrarea acestora.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.