Destinatii pentru o vara perfecta

Odata cu sosirea verii vine si sarcina, deloc usoara pentru unii, aceea de a cauta urmatoarea destinatie pentru vacanta. Vacanta este acel moment mult asteptat de toti cu nerabdare. Coktailuri, nisip cald, aer curat, shopping si iesiri…pe scurt, raiul pe pamant. Iata cele mai bune destinatii pentru vara.

Barcelona, capitala Cataloniei, este un oras excelent atat datorita unor situri istorice precum Barri Gotic cat si datorita celebrei biserici Sagrada Familia. Plaje, evenimente culturale, baruri, mancare traditionala, toate acestea ii asteapta pe vizitatori.

Peninsula Yucatan le ofera turistilor zeci de kilometri de plaje de nisip alb. O destinatie ce atrage an de an mii de americani si nu numai. Regiunea are o multime de situri arheologice numai bune de vizitat.

Fiordurile norvegiene ofera vara vizitatorilor un spectacol verde ireal. Turistii au posibilitatea de a gusta din plin din stilul de viata norvegian, in cadrul unui sejur autentic. Cascadele sunt numeroase si sublime pur si simplu.

barcelona

Marrakech este o alta destinatie pentru vara ideala. Intr-un decor de 1000 si una de nopti, Marrackech te scufunda in inima magiei marocane. Trebuie sa vizitezi neaparat Piata Jemaa El Fna si Moscheea Koutoubia, simbolurile orasului imperial. La Marrakech, ai posibilitatea de a opta pentru un sejur thalasso.

Praga. Oras cultural prin excelenta, Praga se numara printre cele mai frumoase capitale din lume. Centrul istoric al orasului este clasat in Patrimoniul Mondial cu monumente precum Biserica Sf. Nicolae. Praga adaposteste numai putin de 500 de turnuri care se vad cel mai bine din aer.

Dubrovnik este unul din cele mai frumoase orase din Croatia, un oras celebru pentru numeroasele sale fortificatii si monumente istorice. Soare, mare, armonie, sejur de neuitat, de asta vei avea parte la Dubrovnik.

Bali. Supranumita Insula Zeilor, Bali este una din cele mai frumoase destinatii indoneziene. Apreciata de pasionatii de surf, insula seduce turistii prin plajele sale paradisiace. Temple, paduri luxuriante si peisaje de vis se numara printre atuurile insulei.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.