FIFA 16 demo – pe 8 septembrie

Sunt un mare fan al seriei FIFA de la EA Sports. Cred ca am jucat aproape toate jocurile, chiar daca nu in ordinea lor. Nascut in ’95, mi-era destul de greu la 4 ani sa ma joc FIFA 99 sau 2000, dar le-am jucat odata cu anii, cand eram mai mare, pentru ca am vrut sa vad cum erau primele versiuni. Ce vreau sa spun este ca am crescut cu acest joc, fiind si foarte pasionat de fotbal in general. Inca tin minte cat de amuzane erau primele jocuri FIFA, cand puteai sa faultezi portarul. Bineinteles, luai cartonas rosu imediat, dar erai prea nervos pe alte faze din joc ca sa iti mai pese de cartonas.

FIFA 16 demo – pe 8 septembrie

Ei bine, acum am ajuns la FIFA 16. Multe lucruri s-au schimbat. De la tehnologie pana la grafica. S-au adaugat foarte multe moduri noi, cum ar fi FIFA Ultime Team sau Co-op Seasons, dar spre exemplu au fost inlocuite si foarte multe lucruri, cum ar fi faptul ca acum nu mai poti sa faultezi portarul cum o faceai odata. Ei bine, FIFA 16 se va lansa in 3-4 saptamani, dar pana acum, pe 8 septembrie o sa ne putem juca demo-ul de la aecst joc.

fifa 16 demo

Cred ca deja stiti ca in aceasta versiune de FIFA s-au bagat, pentru prima oara in istorie, echipele nationale feminine. Doua dintre acestea vor fi disponibile si in FIFA 16 varianta demo, deci chiar daca nu vreti sa investiti 50-60 de euro la inceput pentru acest joc, tot va puteti juca FIFA cu nationalele de femei. Pe langa acestea mai avem la dispozitie si alte echipe pentru Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Mancester City si mule altele.

FIFA Ultimate Team – DRAFT Mode

Draft Mode este o noua optiune in FIFA Ultimate Team. Cum functioneaza aceasta? Pai, jocul iti pune la dispozitie 5 formatii din care trebuie sa alegi una. Dupa ce ai facut aceasta alegere, va trebui sa iti selectezi capitanul echipei, dintr-o serie de 6 jucatori. Dupa ce ai acest jucator in echipa, acum va trebui sa umpli restul pozitiilor cu jucatori in asa fel incat sa formezi o echipa cat mai buna cu un chemistry cat mai mare. O sa ai posibilitatea de a alege dintre 6 jucatori, printre care si TOTW(Team of the Weak) si pe masura ce alte carti vor aparea in joc, si din acelea(Team of the Year/Season, etc). Pentru a putea juca DRAFT aveti nevoie de 15,000 de coins pe care o sa le primiti inapoi daca sunteti eliminati in prima runda. Pe masura ce castigati ami multe meciuri, o sa aveti premii mai mari – fifa coins, fifa points, pack-uri si altele.

All in all, suna foarte interesant si de abia astept sa joc si eu acest mod care, apropo, este si el in demo-ul care apare pe 8 septembrie.

FIFA 16 cerinte de sistem minime

Sistem de operare: Windows Vista 64-bit, Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 8.1 64-bit
Procesor: Intel Q6600 Core 2 Quad 2.4 GHz, AMD Phenom 7950 Quad Core
Placa Video: nVidia GeForce GTX 650, ATI Radeon HD 5770
Memorie RAM: 4 GB
Spatiu Hard Disk: 15 GB
Sunet: Compatibil DirectX
DirectX: 11

FIFA 16 cerinte de sistem recomandate

Sistem de operare: Windows Vista 64-bit, Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows 8.1 64-bit
Procesor: Intel i5-2550K 3.40 GHz, AMD FX-6350 Six Core
Placa Video: nVidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 6870
Memorie RAM: 8 GB
Spatiu Hard Disk: 15 GB
Sunet: Compatibil DirectX
DirectX: 11

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.