Fotografii pentru banchet – cea mai buna solutie

Vinerea acesta va fi banchetul de absolvire de la scoala mea, asa ca totul trebuie sa fie perfect. Exista multi factori care intervin in aceasta ecuatie, cum ar fi invitatiile, muzica, dar sa nu uitam de fotografii. Avand in vedere ca este ultima petrecere, ultimul eveniment in care o sa fim alaturi de colegi, de prietenii de la alte clase, dar si de profesori, totul trebuie sa iasa perfect pentru a avea o amintire cat mai placuta. Peste 10-15 ani, la reuniune, sa avem de discuta, sa avem poze frumoase si multe altele.

Pentru a fost foarte greu pana sa gasim cativa fotografi pe care i-am considerat buni si profesionisti, care sa ne faca pozele si care sa iasa foarte frumos. De aceea, vin cu acest articol pentru a va arata criteriile prin care noi am eliminat din potentialii candidati si prin care am ajuns sa angajam doi tineri fotografi pentru banchet.

Fotografii pentru banchet – cea mai buna solutie

1. Profesionalism

Cu siguranta vreti sa angajati un fotograf sau o echipa de persoane profesioniste. Pentru mine acesta este cel mai important criteriu prin care aleg persoanele care sa ne faca fotografii. Aceste poze sunt destul de importante pentru noi si vreau sa iasa bine, vreau sa fie frumos facute si cu o aparatura speciala. Daca voiam sa faca cineva poze cu telefonul, le faceam chiar eu.

2. Portofoliu

Ce fotograf e acela fara un portofoliu? Sa stiti ca ne-am uitat peste sute de fotografii facute de mai multe persoane. Astfel, ne dam seama de cat de buni sunt ei. Chiar daca sunt niste poze facute la un eveniment la o scara mai mica, sau doar pentru o persoana, un fotograf bun ar trebui sa fie un profesionist si sa dea tot ce e mai bun pentru fiecare shooting, nu doar acolo unde plata e mare.

3. Pret

Pretul este ultimul criteriu dupa care aleg echipa de fotografi pentru banchet. Bugetul nu este unul mare, ba chiar destul de restrans avand in vedere ca sunt foarte multi profesori care vin, dar putini elevi, asa ca banii chiar ar ajuta. Totusi, prefer sa platesc un ban in plus pentru calitate. De aceea caut cel mai bun raport calitate-pret. Studiez foarte bine portofoliile, preturile, si daca eu consider ca respectiva persoana isi merita banii, cu siguranta o sa aleg calitatea. Nu e bine sa va zgarciti pentru cateva sute acum. Pozele acestea o sa le aveti pe vecie.

Sper ca aceste criterii sa va ajute si pe voi in alegerea unui fotograf bun. Eu am cautat foarte mult. M-am uitat atat la fotografi din oras, cat si la fotograf bucuresti. Va recomand sa faceti acelasi lucru. Cautati in mai multe locuri, nu stiti de unde sare iepurele. Poate un fotograf din oras costa cu 200 ron mai putin, dar poate cel din Bucuresti face poze de 10 ori mai frumoase. Trebuie sa stiti ce anume doriti, un profesionist care sa faca nite fotografii extraordinare, sau un fotograf care sa se “chinuie”, pe care sa il platiti ieftin dar la sfarsit sa livreze cateva fotografii ok, acceptabile.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.