Grown Ups 1 si 2 cu un Adam Sandler genial

Dupa ce am vizionat o multime de episoade din serialele mele favorite, m-am gandit sa ma uit si la niste comedii, astfel sa mai schimb putin genul filmelor pe  care le vizionezi in general. La recomandarea unui prieten, am urmarit filmele Grown Ups 1 si 2, prima parte aparand in 2010, iar a 2-a in 2013. Cele 2 comedii filmate sub regia lui Dennis Dugan sunt filme de succes care au reusit sa amuze o multime de tineri, dar nu numai.

Seria Grown Ups – doua filme geniale

In ambele parti este vorba de un grup de prieteni care dupa mai multi ani se reintalnesc si vor sa se distreze ca in anii trecuti, cand erau tineri. In prima parte se reunesc cu o ocazia mortii antrenorului lor, care i-a adus spre succes in liceu, cand jucau baschet, astfel devenind campioni. Acestia se reintalnesc dupa multi ani si planuiesc sa petreaca cateva zile impreuna si sa se distreze asa cum stiu ei mai bine. Chiar daca aveau o anumita varsta si erau cu copiii dupa ei, tot au reusit sa-si faca cu totii o vacanta placuta asa cum toti isi doresc. Prima parte mi s-a parut mai buna ca a 2-a si cred ca este mai apreciata. Pe IMDB Grown Ups 1 are nota 5.9, putin mai mare ca partea a 2-a.

Grown Ups

A 2-a parte este si ea buna, chiar mi-a placut, mai ales la sfarsit cand toti au dat o petrecere la casa lui Lenny Feder. Lenny si cu familia lui s-au mutat inapoi in orasul lor si au ajuns mai aproape de prietenii vechi pe care ii avea, prieteni cu care a petrecut un weekend placut(povestea din partea 1). Inceputul este amuzant, atunci cand Lenny se trezesc cu un elan la el in camera, iar fazele comice nu inceteaza sa apara pe toata durata filmului. Cu o nota de doar 5.4 pe IMDB Grown Ups 2 a reusit sa ma amuze, chiar daca unii nu il apreciaza.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.