Horoscop 2015 – cum va fi noul an

Nu stiu daca va incredeti in horoscop, dar sa stiti ca unele parti sunt adevarate, iar altele nu. Si eu cred intr-o oarecare masura in el pentru ca mi-a dovedit-o. In special cred ca in acel horoscop care spune cum va fi un an in general, bazat pe stele, alienerea planetelor si toate celelalte. In schimb, cel care iti spune horoscopul zilnic tind sa nu il cred 100%. E destul de greu sa imi spui mie cum imi va decurge fiecare zi din an si sa nu dai gresi. La un moment dat iti pierzi credibiltiatea si sincer nu stiu cum ar putea cineva sa iti spuna exact cum iti va decurge fiecare zi.

Horoscop 2015 – cum va fi noul an

De asemenea, horoscopul zilnic este pentru fiecare zodie, dar sunt milioane de oameni nascuti in aceeasi zodie, deci e destul de greu sa crezi ca o sa avem aceleasi probleme, acelasi noroc si toate cele. In schimb, imi place foarte mult horoscopul care vorbeste despre o zodie in parte, care spune care sunt caracteristicile unei persoane dintr-o zodie anume. Bineinteles, nici acestea nu sunt 100% adevarate, dar sa stiti ca in proportie de 80-90% tind sa cred ca este pur adevar, testand pe mine si pe cunostintele mele.

Anul 2014 a fost un an relativ bun pentru mine, ca si scorpion. Citesc la fiecare final de an predictiile pentru anul care urmeaza. Nu neaparat pentru ca incred in ceea ce se spune, dar pentru a vedea care sunt in mare prezicerile, cum sunt astrele, planetele si toate cele. Sincer, sunt un pic pasionat de aceasta parte, a necunoscutului si ma interesez destul de mult. Chiar daca citesc destul de des despre zodii si horoscop, asta nu inseamna ca le cred pe toate. In schimb, hai sa vedem ce se spune despre horoscopul 2015.

horoscop 2015

Din ce am citit pe mai multe siteuri se pare ca anul 2015 va fi un an bun, un an al iertarii. Toate probleme care au fost acumulate pana acum vor trece incetul cu incetul si totul va reveni la normal, ceea ce e foarte bine si suna destul de promitator. Avand in vedere ultimele probleme de ordin financiar care au fost la noi in tara, asta este o promisiune pentru multi dintre noi si speram ca anul 2015 sa fie mult mai prosper si sa fie un an bun din punct de vedere financiar. Se mai spune ca 2015 este un an care va da tonul pentru viitorul apropiat, un an care ne va pregati pentru ceea ce urmeaza.

Se anunta un an in care lumea va uita de pesimismul care s-a instalat in ultimul timp si optimismul va reveni in sfarsit unde ii era locul. Sincer sa fie, se pare ca anul 2015 chiar va fi un an bun. Problema cu acest horoscop este ca daca anul va incepe mai greu, noi o sa fim destul de demotivati, ceea ce iar nu este bine. Vreau sa va spun ca, separat de acest horoscop, daca tu iti pui in minte un lucru, acela cu siguranta de va realiza. Pentru ca tu crezi in tine, planetele se vor alinia exact cum vrei tu.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.