Huawei P9 – specificatii tehnice si pret

Anul 2016, desi au trecut doar 4 luni, a fost un an bun din punctul de vedere al smartphone-urile lansate pana acum. Am avut deja cateva conferinta de mobile & tech, cum ar fi CES 2016 unde s-au lansat multe din flagship-urile anului 2016. Printre acestea se numara LG G5, Samsung Galaxy S7 si S7 Edge dar si multe altele. Acum cateva saptamani a fost anuntat si lansat international un alt telefon care, dupa parerea mea, va avea un cuvant de spus in acest an, si anume Huawei P9. Acesta a fost lansat chiar acum cateva zile si la noi in tara. O sa va intrebati ce are acest telefon in plus fata de “mogulii” de pe piata, si anume Samsung, Apple, HTC si LG.

Huawei P9 – specificatii tehnice si pret

Ei bine, Huawei P9 are un ecran superb datorita ecranului IPS LCD de 5.2 inch, fiind un ecran 2.5D glass cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli (423 ppi). Ca si specificatii tehnice vine cu un procesor Kirin 955 Quad-core de 2.5 GHz, 3 GB sau 4 GB de memorie RAM (in functie de modelul pe care il cumparati), spatiu de stocare de 32 GB sau 64 de GB si posibilitatea de a atasa si un card microSD. Desi ecranul este de doar 5.2 inch, telefonul are 5.6 inch lungime, 2.8 inch latime, 0.27 inch grosime (putin sub 7 mm) si doar 144 de grame. Are o baterie de 3000 de mAh care, din pacate, nu se poate scoate.

Huawei P9

Camera foto este cea care m-a facut atent la telefon, fiind ceva interesant despre care lumea vorbeste mult, de bine. Pe langa camera frontala de 8MP, Huawei P9 are si o camera duala de 12 MP, una color si una monochrome de tip Leica. Pe langa acestea vine si un senzon de amprenta foarte bun si rapid, iar ca si sistem de operare are Android 6.0 Marshmallow cu EMUI 4.1. Pretul este bunicel, de 2.500 de lei la noi in tara si vine cu garantie extinsa pentru hardware la 3 ani si in primele 3 luni display-ul se poate schimba gratis daca este spart, ceea ce mi se pare foarte tare.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.