Cum îți poate îmbunătăți vibratorul viața de cuplu

Este normal ca, la un moment dat, în viața voastră de cuplu să intervină monotonia. Se întâmplă tuturor, nu există relație care după câțiva ani să nu intre într-o perioadă mai puțin satisfăcătoare din punct de vedere sexual. Dar dacă sunteți dispuși să luați măsuri înainte ca plictiseala să se instaleze prea bine în dormitorul vostru, situația poate fi salvată. Iar în ajutor vă poate veni un simplu vibrator.

Cum îți poate îmbunătăți vibratorul viața de cuplu

Cine a spus că vibratorul este o jucărie sexuală pe care o folosesc doar persoanele fără partener? Ideea masturbării cu un vibrator poate fi un lucru extrem de incitant pentru iubitul tău. Iar pentru tine cu siguranță va fi mai mult decât plăcut!

Imaginează-ți că puteți transforma preludiul într-o experiență pe care nu ați mai trăit-o niciodată – pe el cu siguranță îl va trimite cu gândul la filmele erotice, iar asta îl va excita foarte tare, iar ție s-ar putea să-ți ofere câteva orgasme chiar înainte de începerea actului sexual.

Ce vibrator să aleg?

Un alt avantaj al acestei jucării este că poate fi găsită în toate formele, mărimile și culorile. Piața este foarte generoasă, poți opta pentru vibratoare negre, roz, albastre, argintii sau chiar culoarea pielii, cu formă de penis natural, în funcție de propriile preferințe. În plus, mărimile și grosimile vibratoarelor sunt suficient de variate ca să îți găsești ușor ceva potrivit.

Trebuie să știi, de asemenea, că există și vibratoare special concepute pentru stimularea puternică a punctului G, sau vibratoare pentru deget, concepute din silicon, destinate stimulării clitoridiene. Tot pentru stimularea clitorisului există chiar și mini vibratoare.

Videochat

De exemplu, alege un mini vibrator în forma de microfon, mic și puternic, care poate fi prins chiar și la brelocul cheilor, și nu doar că veți avea parte de o partidă de sex desprinsă din rutină, ci vă veți și amuza.

Vibratoarele și sexul anal

Dacă sunteți amatori de sex anal, lucrurile pot fi condimentate și mai mult. Poți alege să încerci un vibrator cu două sau trei capete, ori unul care imită dubla penetrare, și cu siguranță iubitul tău va fi înnebunit să te vadă jucându-te cu noul vostru „prieten”. Îl poți lăsa chiar pe el să te masturbeze cu jucăria, iar tu te poți bucura de toată plăcerea.

În ce privește lubrifierea, nu uita că este foarte important, în special în cazul penetrării anale, să ai grijă să nu îți provoci iritații sau leziuni care mai apoi pot fi foarte dureroase. Folosește un lubrifiant special conceput pentru sexul anal, eventual și un spray anal împotriva durerilor.

Apelează, eventual, la sfaturile reprezentaților magazinelor specializate, dacă nu știi exact ce să alegi, și asigură-te că totul va fi plăcut.

Curățarea și depozitarea jucăriei sexuale

De asemenea, nu uita ca după ce ați terminat „joaca” să cureți și să dezinfectezi cu atenție vibratorul. În sex shop-uri găsești inclusiv soluții speciale pentru jucăriile sexuale. Încearcă Erotica.ro, de exemplu, unul dintre cele mai mari magazine de profil din țară. Cu siguranță vei găsi toate produsele de care ai nevoie, și le poți comanda chiar online dacă nu vrei să mergi la sex shop.

Întorcându-ne la vibrator, nu uita ca după curățire să te asiguri că îl depozitați într-un loc atent ales, eventual împachetat într-un săculeț special conceput pentru vibratoare, separat de lucrurile pe care le folosești zi de zi, pentru a evita cât mai mult contaminarea cu bacterii.

Repetă, de altfel, curățarea jucăriei și înainte de următoarea folosire. Cu siguranță va mai fi una curând, nu-i așa? ☺

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.