Ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina

In urma cu ceva vreme am fost nevoit sa calatoresc in Alba Iulia, in interes personal. Am fost nevoit sa petrec cateva zile in oras pentru a rezolva cateva treburi urgente insa am intampinat o problema. Am avut nevoie de o masina pentru a ma deplasa dintr-un loc in altul. Si pentru ca nu am stiut cum sunt drumurile am decis sa nu calatoresc cu masina personala. Deoarece mi-am amintit ca am un prieten in Alba Iulia l-am contactat pentru a-mi recomanda o firma de inchiriere masini in Alba Iulia. Firma recomandata de acesta a fost Kmrent care, dupa spusele lui are o experienta foarte bogata in inchirieri auto si sistem rent a car.

Ce trebuie sa stii inainte de a inchiria o masina

Acum, dupa o astfel de experienta m-am gandit sa va spun si voua lucrurile pe care trebuie sa le stii inainte de a inchiria o masina, pentru a va mai usura putin munca si pentru a va asigura ca luati cea mai buna si mai avantajoasa decizie.

De mai multi ani, piata rent a car de la noi din tara este extrem de generoasa. Tocmai din acest motiv te sfatuiesc sa nu iei o decizie pripita, sa cauti cea mai buna oferta. Cu alte cuvinte, sa compari ofertele firmelor rent a car si mai apoi sa tii cont de urmatoarele intrebari care te vor ajuta cu siguranta sa iei cea mai buna decizie.

Alba Iulia

In primul si in primul rand trebuie sa cunosti costurile optiunilor suplimentare deoarece, de cele mai multe ori, pretul afisat de firme include inchirierea masinii asa cum este. Insa, daca tu ai nevoie de o serie de servicii in plus precum scaun pentru copil sau asigurare trebuie sa te informezi cu privire la costuri.

Nu este suficient sa stii care este tipul de masina de care ai nevoie si care este pretul serviciului. Te sfatuim sa discuti cu reprezentantul firmei de inchirieri auto pentru a afla care este perioada minima de inchiriere a masinii, ce modalitati de plata sunt acceptate, care sunt termenii in care se poate face rezervarea si pana unde ai putea ajunge cu masina inchiriata.

Te sfatuiesc sa alegi intotdeauna dupa ce ai studiat foarte bine ofertele de pe piata si abia dupa ce consideri ca ai gasit cea mai avantajoasa oferta sa faci o alegere. Eu recomand kmrent.ro deoarece este o firma preocupata de satisfacerea clientilor sai iar daca le dai un telefon vor fi mai mult decat incantati sa iti ofere mai multe detalii cu privire la serviciile oferite.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.