Intr-o lume fara griji

Intr-o lume perfecta fara griji nu trebuie sa te mai gandesti la ceea ce ai nevoie sau mai mult decat atat sa-ti strangi o suma frumusica pentru zile negre. Nu stiu cati dintre voi a observat deja, dar cei care se gandesc cel mai mult la ziua de maine sunt in special batranii. Chiar daca viitorul lor este incert din foarte multe puncte de vedere, ei nu isi pierd niciodata speranta si in cele din urma ei sunt cei care isi pastreaza economiile.

Si nu-i de mirare ca tot ei se gandesc si la clipele din ultima lor perioada de viata. De asemenea, persoanele varstnice nu uita niciodata sa-si pastreze bani atat pentru zilele triste si fara avut, cat si pentru toate cele necesare pentru inmormantarea lor. Tot ei sunt cei care se asigura de aceste lucruri si apeleaza la diverse firme de pompe funebre, de obicei la acele firme care sunt cat mai aproape de zona in care locuiesc. Si sa nu va prinda mirarea daca apropiatii vostri au tot pregatit pentru ultima clipa si au contractat servicii funerare din sector 4, cat mai aproape de resedinta lor.

Si chiar daca pentru noi, cei mai tineri dintre noi, astfel de ganduri ne infioara, pentru persoanele in varsta aceste lucruri nu mai sunt chiar atat de straine si nici nu le mai privesc ca pe niste elemente macabre. Ei sunt mai constienti decat celelalte persoane si stiu foarte bine ce pot face si ce nu. Cu atat mai mult daca amintim neputinta lor din ultimele momente. Inevitabil ei sunt printre cei mai afectati vazundu-se neputinciosi in acele momente.

Si poate ca acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care persoanele in varsta isi planifica din timp si isi achizitioneaza toate obiectele si produsele de care au nevoie. Pe de alta parte cele mai multe persoane care au ajuns deja intr-un anumit punct nu vor sa devina o problema pentru apropiatii lor, ci ba din contra vor sa le daruiasca momente frumoase de care sa-mi aminteasca ori de cate ori isi vor dori cei tineri.

Pentru cei ce au o astfel de gandire nu le este foarte greu sa se hotarasca sis a stie catre ce servicii funerare sa se indrepte sau catre ce firma de pompe funebre sa contracteze pentru a fi siguri ca o sa aiba parte de toate cele necesare pentru inmormantare. Cu atat mai mult ca sunt pe piata diverse firme ce ofera servicii funerare complexe si complete, astfel incat familia celui decedat sa nu mai aiba nici un fel de grija. Iar o astfel de tehnica este mult mai de folos decat in situatia in care familia este nevoita sa se ocupe de tot ce este necesar fie pentru sluja de inmormantare de la biserica, fie pentru cea de la cimitir.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.