Iphone X chiar este un smartphone special

Cu toate ca industria smartphone-urilor pare ca a atins potentialul maxim, cei de la Apple ne demonstreaza ca acest lucru nu este adevarat. Iphone X, cel mai nou smartphone lansat de Apple este dotat cu o serie de componente de ultima generatie, ceea ce demonstreaza faptul ca smartphone-ul inca mai poate evolua.

Face ID este una dintre noutatile cu care Iphone X se prezinta in fata utilizatorilor de smartphone si care din punctul meu de vedere este unul dintre punctele forte ale acestui telefon. Zic acest lucru pentru ca securitatea datelor este o problema la nivel international care afecteaza milioane de utilizatori de smartphone. Prin implementarea sistemului Face ID, riscul ca datele stocate in telefon sa fie furate scade extrem de mult. Este normal ca acest lucru sa se intample avand in vedere ca sistemul de recunoastere faciala Face ID nu poate fi pacalit nici macar de un frate geaman de-al utilizatorului smartphone-ului.

Procesorul A 11 Bionic este o alta componenta de ultima generatie prezenta pe Iphone X si care cu siguranta schimba radical modul in care este perceput smartphone-ul. Acest lucru se datoreaza faptului ca Iphone X este smartphone-ul care functioneaza mai bine decat unele modele de laptop-uri lansate anul acesta, gratie acestui tip de procesor care in momentul de fata este cel mai bun de pe piata procesoarelor pentru smartphone. Avand in vedere ca acest procesor utilizeaza tehnologie foarte avansata, cred ca si in viitorul apropiat procesorul A 11 Bionic va fi cel mai bun procesor.

Sticla si otelul chirurgical utilizate in confectionarea Iphone X sunt de cea mai buna calitate atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al rezistentei. Datorita acestor materiale dar nu numai, Iphone X este rezistent nu doar la socuri ci si la apa si praf. Cu toate acestea, Iphone X trebuie protejat prin intermediul unei huse iPhone X ce poate fi achizitionata de la BrandGSM.

Chiar daca l-am lasat la urma, display-ul OLED ce este utilizat de catre Iphone X este din punctul meu de vedere noutatatea care va avea cel mai mare impact asupra utilizatorilor de smartphone. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest tip de display ofera o acuratete si un grad de luminozitate pur si simplu extraordinare. De asemenea, imaginea vizualizata prin intermediul acestui ecran nu este distorsionata sub nici o forma de unghiul din care este privit ecranul.

In concluzie, cei de la Apple au reusit inca o data sa impresioneze in mod placut lumea smartphone-urilor, lucru care nu este deloc usor avand in vedere concurenta acerba din aceasta industrie.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.