Jocuri de tip puzzle de la Danom

Metodele prin care iti poti ajuta copiii sa isi dezvolte concentrarea, memoria sau vocabularul au evoluat din ce in ce mai mult in ultima vreme iar jocurile educative au contribuit din plin la asta. Pentru ca atunci cand vine vorba despre a-ti ajuta copilul sa isi dezvolte capacitatile si sa infloreasca, activitatile nu ar trebui sa fie dificile sau plictisitoare, jocurile educative sunt cele care iti vin in ajutor pentru ca invatarea trebuie sa fie cea mai amuzanta.

Jocuri de tip puzzle de la Danom

Si pentru ca vrei doar ce e mai bun atunci cand vine vorba despre copilul tau, iata cateva idei de jocuri educative care sa il insoteasca in dezvoltarea sa.

Jocurile tip puzzle sunt cele mai bune atunci cand vine vorba despre dezvoltarea concentrarii, a facultatilor vizuale sau abilitatilor vizuale. Sunt chiar jocuri educative esentiale atunci cand vine vorba despre dezvoltarea unui copil. Sunt cele care il ajuta sa isi dezvolte coordonarea, orientarea in spatiu. Facand un puzzle, un copil va cauta, va explora, va tatona, va incerca si va pune la cale mai multe strategii pentru a reusi pana la urma. Creativitatea ii va fi stimulata si toate simturile puse la incercare. Alege un puzzle deci pentru copil, un joc aparte, ideal pentru a-i stimula motricitatea si imaginatia.

jocuri educative

Un alt joc ideal pentru copii, care face senzatie in ultima vreme este Kendama. Este o jucarie care le va pune la incercare rabdarea si perseverenta, cea mai buna modalitate de a petrece timpul liber si a dezvolta abilitatile motorii dar si atentia.

Jocurile cu carti sunt cele mai bune atunci cand vrei sa ai un copil mai atent. Sunt cele mai captivante, sunt cele care le dezvolta vederea, memoria si concentrarea, dar si logica. Cu ajutorul jocurilor educative, copiii or invata fara sa isi dea seama notiuni noi, isi vor imbogati vocabularul, isi vor stimula memoria si concentrarea si se vor distra in acelasi timp.

jocuri educative copii

Cu alte cuvinte, jocurile educative sunt cele mai bune idei pentru cei care au impresia ca invatarea si placerea sau distractia nu sunt deloc sinonime. Copiii vor invata cu ajutorul lor fara sa se plictiseasca sau sa depuna eforturi, vor fi mai motivati si mai dornici de a invata lucruri noi.  Sunt cele mai importante atunci cand vrei sa contribui la dezvoltarea copilului fara sa ai insa impresia ca il fortezi in vreunfel sa invete ceva ce nu vrea sau nu ii place.

Daca doriti sa ii contactati pe cei de la Danmo cu diverse intrebari despre produsele lor, transport sau orice alte nelamuriri, va las mai jos detaliile lor de contact:

S.C. DANOM SMART GAMES SRL
Sediul social: Str. Florilor nr. 6, sat Baia, com. Baia, jud. Tulcea
Nr.inreg. Reg.Com: J36/140/24.03.2016
CUI: 35862467
Banca: Garanti Bank
Cont: RO20UGBI0000262015550RON

Email: contact@danom.ro
Telefon: 0726 046 366, 0726 046 466

De asemenea, cei de la Danmo au si un formular de contact la ei pe site, daca doriti sa il folositi pe acela.

Dati cu parerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *